Şimdi Ara

windows phone hakkında birkac soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kullanan arkadaslar deneyimlerini paylasabilirler mi?
    Nokia windows phone hakkinda bilgi edinmek istiyorum.

-isletim sistemi uygulama cesitliligi acisindan zengin midir?
    -Uygulamalar genelde ucretli mi yoksa cok sayida ucretsiz uygulama da var mi?
    -Nokia windows phone uygulama magazasinin ismi nedir? Hala ovi store mu yoksa degisiklige gidildi mi?
    -Facebook, twitter uygulamalari windows'un kendi gelistirdigi uygulamalar mi yoksa facebook ve twitter tarafindan gelistirilen uygulamalar mi?
    -Mesela angry farm oyunu hem blackberry'de, hem iphone'da ve hem de android'de var. Evernote, foursquare, whatsapp vb. uygulamalar da benzer sekilde her ucunde de var. Her ucunde ortak olan uygulamalar windows phone'da da var mi?

Yukaridaki sorularin cevaplari haricinde eklemek istedikleriniz olursa cekinmeyin dile getirin lutfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 4 Mart 2012; 0:09:55 >

• nokia windows phone telefonlar Türkiye'ye gelmedi mi henüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

nokia windows phone telefonlar Türkiye'ye gelmedi mi henüz?

Hayır gelmediler. WP Türkçe dil desteği sunmuyordu ancak gelmeye başlayacak WP'lu Nokia'lar. Ancak benim size tavsiyem bir süre daha beklemeniz. WP8 çıkana kadar bekleyin.
  • bu yıl sonuna doğru çıkması beklenen windows phone 8, çift ve daha fazla çekirdek kullanımını destekleyecek. onun için beklemeye değer.

şu an telefon alacak olsam önce, htc one x, o da olmazsa samsung galaxy s3ü beklerdim.
  • Nokia Windows Phone diyorsunuz da Windows Phone Nokia'nın değil, Microsoft'un?

-Uygulama açısından zengin sayılır ve gelişmeye devam ediyor. bknz: marketplace

(Sanırım ikinci ve üçüncü soruların cevabını da buldunuz artık?)

-Kim tarafından geliştirildiğinin bir önemi yok, ancak bahsettiğiniz uygulamalar telefonla birlikte geldiği için telefon/işletim sistemi tarafından sunulurlar genelde.

-Herkesin kullandığı ortak uygulamalar doğal olarak varlar, ancak hepsi var diyemeyiz, bazıları geliştiriliyor.

• nokianın diğer üreticilerden daha fazla ayrıcalığı var wp üstünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

Nokia Windows Phone diyorsunuz da Windows Phone Nokia'nın değil, Microsoft'un?

-Kim tarafından geliştirildiğinin bir önemi yok, ancak bahsettiğiniz uygulamalar telefonla birlikte geldiği için telefon/işletim sistemi tarafından sunulurlar genelde.

-Herkesin kullandığı ortak uygulamalar doğal olarak varlar, ancak hepsi var diyemeyiz, bazıları geliştiriliyor.

biliyorum windows phone işletim sistemi microsoft'un. konuyu nokia bölümünde açtığım için o şekilde sordum.

-android ve iphone için facebook uygulaması facebook tarafından geliştiriliyor bildiğim kadarıyla. ancak blackberry(rim) kendi facebook uygulamasını kendisi geliştiriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 ANA KONU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

Nokia Windows Phone diyorsunuz da Windows Phone Nokia'nın değil, Microsoft'un?

biliyorum windows phone işletim sistemi microsoft'un. konuyu nokia bölümünde açtığım için o şekilde sordum.

-android ve iphone için facebook uygulaması facebook tarafından geliştiriliyor bildiğim kadarıyla. ancak blackberry(rim) kendi facebook uygulamasını kendisi geliştiriyor.

kardesim sosyal aglar icin mikrosoft un kendi gelistirdigi uygulamasi var. Telefon ilk acildiginda sana windows live hesabini sorup senkronize islemine baslar; ondan sonra facebook,tweetir,hotmail,yahoo vs. vs. hesaplarina direk olarak mesajlar bolmesinden ulasabilirsin ayrica mesajlar bolumunden facebook gibi sosyal aglardaki arkadaslarinin ne yazdigini gorup onlara mesaj gonderebilirsin ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.