Şimdi Ara

Windows Phone için Launcher mı arıyorsun ? Tıkla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Preview for Developers ile aslında aylar öncesinden beri kullanılabilen App's Corner ile sisteme Launcher desteği geldi. Android'de ki kadar sistemin içine girmesede şuan ki haliyle bile gerek Widget'lar olsun, gerek görünümü olsun bir launcher keyfi veriyor. Eğer telefonunuzda Windows Phone 8.1 GDR1 sürümü varsa hiç beklemeden denemenizi tavsiye ederim. Aslında çok daha güzel launcher'lar gelebilir ama önce geliştiricilere ilgi gerekiyor. Onlar launcher'a olan ilgiyi görürlerse emininizki çok daha yaratıcı ve güzel tasarımlar, fikirler ortaya çıkar.

Nasıl Yapılır ?

Uyarı: App's Corner'ı kapatmak için güç tuşuna basılı tutmanız gerekiyor, eğer güç tuşunuz çalışmıyorsa denemeyiniz.
    - Marketten herhangi bir launcher indirin.
    - Ayarlar'a dokunun. App's Corner'dan indirdiğiniz launcher'ı seçin.
    - Aşağıdaki başla butonuna tıklatın.

Windows Phone 8 için KitKat Launcher

Marketteki sayılı Android Launcher'larından biri. Geliştirici neredeyse her şeyi düşünmüş. Marketten indirdiğiniz uygulamalar otomatik olarak ana ekrana sabitlenmiş olarak gelmez. Launcher'da yer almasını istediğiniz uygulamanın URI'sini yeni bir kısayol olarak eklemeniz gerekiyor. Yüklendiğinde telefonu eline alan birinin aslında telefonun Windows Phone olduğunu farketmesi zaman alacaktır, Windows logosunu görmezse tabiki :)

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/kitkat-launcher/bfa60d3b-b2ab-47f8-ab69-e0a84ddfa8f3

Desktop Launcher

Kendine has tarzıyla çok dikkat çeken bir launcher. Görünüş olarak ne Windows 8, ne Windows Phone ne de Windows 7 diyemeyiz. Launcher'da Başlat butonuna yer verilmiş, bu tuş ile yüklü uygulamalar listesine gidilebiliyor. Denetim masası sayesinde telefondaki ayarlara ulaşılabiliyor. En çarpıcı özelliği ise istediğiniz uygulamaya şifre koyabiliyorsunuz.

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/desktop-launcher/760f0a4b-6c4a-4786-8503-5a2c5da88446

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 16 Mart 2015; 22:49:58 >

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Telefon çöküp kalmasın sonra :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gerçek bir arayüz değil , sadece arayüz taklidi bir uygulamadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulabuneya -- 15 Mart 2015; 14:28:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmam zaten telefonu almamda ki en büyük etmen tasarımıydı ama yine de bir bakıyım

• Kurmayın böyle uygulamalar varlığı bile insanı huzursuz ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 15 Mart 2015; 15:11:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lordem kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey söz konusu değil.

Bende kullanmıyorum ama arayüzden şikayetçi olanlar bayağı var. Onları bilgilendirmek adına açtım konuyu. Bunun gibi bilinmeyen birsürü özelliği var telefonun.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apps corner nerede bulamadım ayarlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

apps corner nerede bulamadım ayarlarda

Telefon bende ingilizce olduğu için App's Corner yazdım, Uygulama Köşesi gibi bir şey olabilir.

Ekleme: 13. sırada, VPN ile workplace'in arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 15 Mart 2015; 16:50:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Telefon bende ingilizce olduğu için App's Corner yazdım, Uygulama Köşesi gibi bir şey olabilir.

uygulama odası diye geçiyor kardeşim sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

uygulama odası diye geçiyor kardeşim sağol

• Stabilite nasıl acaba?
  • Hata veriyor bende uygulama odası sizde de öyle mi?

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Benim attığım linkmi?
    Bence WP de launcher desteği olmamalı. Olsa bile sınırlı olmalı.
    Androidde var da ne oluyor? Ureticiler işin b*kunu çıkarmış vaziyette. Cihazlar bu launcherlar yüzünden resmen surunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başta o uygulama da sandım ama hepsinde aynı şu hata çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

İlk başta o uygulama da sandım ama hepsinde aynı şu hata çıkıyor.

http://imgur.com/nVm4WPV.jpg

O hata telefonu güncelledikten sonra bende de çıkmıştı. Artık telefona tekrar ROM atacaktım ama mağazada güncelleme bölümünde bir uygulama hata vermiş, güncellenemeden kalmış. Onu silip tekrar yükledim sorun çözüldü.
  • Daha fazla yaratıcı şeyler çıkabilir 😊 ama ben çocuk odasıyla kullanabiliyorum diğer türlü açılmıyor :|

Sağ olasın oldu sayende.

Yalnız bir şey dikkatimi çekti mi ram kullanımını da gösteriyor uygulama telefonda oyun whatsapp bir adette müzik çalışırken kullanılan ram 110-120Mb di helâl olsun vallahi benim eski telefon durduğu yerde daha fazla kullanıyordu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.