Şimdi Ara

Windows Phone Ölmüş (Allah Rahmet Eylesin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ceo satyada benim gibi düşünüyor bir iki sene sonra kim haklı ortaya cıkar...
  • İlginç bir hamle, sonuçlarını hep birlikte göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Adamlar milyonlarca insana reklam yapıyor uygulamayı goren ve kullanan biri boyle bir uygulaması olan firmanın cihazınada bakmak isterki evinde zaten dunya genelinde %95 windows kurulu kafasında hemen bir ampul yanar bence en guzel reklamı yapıyor Windows boylece.
    Ben olsam bende kacırmam boyle bir reklam fırsatını direk kullacıya gidiyor ve zaman icinde aklını illaki celer bu yuzdende en son ve en cok ozellikli uygulamalar tabiki diger taraflarda cıkıyor boylece daha cok kisi cihaz alınca daha cok uygulama yapımcısı eninde sonunda magazaya gelicek kısıcası daha cok cihaz satarsanız hem daha cok uygulama gelir hemde gelmeyen uygulamalar pastadan pay icin gelir ,zaten kisi sayısındanki kırılma noktası gecilince rakipler parada verse kimse yok uygulama yapmam su bu diyemiyecek.
    Yasam telden ibaret degil kendinizi donatın telinizi degil :)

Öncelikle türkçe hocan kimdi diye söze girmek istiyorum, noktalama işaretlerinden umarım haberin vardır.
    Habere gelince tekrar bir windows phone telefonla devam etmeyeceğim l925 ömrünü tamamlayınca bu platformu terkediyorum. Microsofta bir daha asla güvenmeyi düşünmüyorum. Xbox alıcaktım vazgeçtim ps4 alacağım. Heyecan aramaya gerek yok android tahtını elinden bırakmayacak bunun gibi saçma sapan hamleler sayesinde. Elin snapchati microsofta gider yapar, microsoft bizim uygulamamızı sağa sola çıkarayım diye uğraşır. Yok olmaya mahkumsun windows phone. Kendi platformunu desteklemeyen şirket olmaz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Adamlar milyonlarca insana reklam yapıyor uygulamayı goren ve kullanan biri boyle bir uygulaması olan firmanın cihazınada bakmak isterki evinde zaten dunya genelinde %95 windows kurulu kafasında hemen bir ampul yanar bence en guzel reklamı yapıyor Windows boylece.
    Ben olsam bende kacırmam boyle bir reklam fırsatını direk kullacıya gidiyor ve zaman icinde aklını illaki celer bu yuzdende en son ve en cok ozellikli uygulamalar tabiki diger taraflarda cıkıyor boylece daha cok kisi cihaz alınca daha cok uygulama yapımcısı eninde sonunda magazaya gelicek kısıcası daha cok cihaz satarsanız hem daha cok uygulama gelir hemde gelmeyen uygulamalar pastadan pay icin gelir ,zaten kisi sayısındanki kırılma noktası gecilince rakipler parada verse kimse yok uygulama yapmam su bu diyemiyecek.
    Yasam telden ibaret degil kendinizi donatın telinizi degil :)

Çok ciddiyim, bunu yazmaya gelmiştim. Anlamıyorlar ki, anlamıyorlar, anlamıyorlar...

1 gram mantık çalıştırsanız anlarsınız zaten neden diğer sistemlere uygulama çıkardığını. Hemen yığılın Microsoft'a.

Şu adamın her dediği doğru çıktı, hala sorunları var diyen mi dersin, sabah akşam bu bölümdesin diyen mi dersin, ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum ki

• Here Maps iOS'a ücretsiz olarak geldi ve yükledim. Şaşırmadım değil ama bu gibi Şeyler sizi neden bir teledondan soğutuyor bunu anlayamadım. Cortana zaten ios'a gelse de tutmaz. Bence stabillik ve güvenlik için dahi android'e karşın wp tercih edilebilir. Bu kadar veryansın etmenizi anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HERE Maps Android uygulaması Windows sürümünden çok daha iyi ve fonksiyonel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav mağazayı tamamlayacaklarına daha başka mağazaya uygulama yapıyorlar.Telefondan son derece memnunum ama bu gibi olaylar can sıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Yav mağazayı tamamlayacaklarına daha başka mağazaya uygulama yapıyorlar.Telefondan son derece memnunum ama bu gibi olaylar can sıkıyor.

hocam niye canınız sıkılıyor anlamıyorum. onlara gelen uygulamalar sizin kullanımınızı etkilemiyor ki.
  • Yine bir Microsoft mallığı ama adamlar cortana yı verir android ve ios taki kullanıcıları bağlarsa sonra birden cortana yı geri çekerse adamlar wp ye geçiş yapabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mordecaí kullanıcısına yanıt
    Gel bi pes atalım PS 4'de

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Gel bi pes atalım PS 4'de

Mayıs haziran donemi gibi alacağım. Derslerden kalmayayım boş yere şimdi gönlüm xboxtan yana halo olsun forza olsun titanfall olsun hepsi mp oyunlar. Ama mantık ps4 diyor exc oyunları gerçekten exc kaldı ki çözünürlükte gerçekten fark var arada witcher 3 1080p çıkacakmış xboxa 900p şuan.

• Mordecaí kullanıcısına yanıt
    Gel gel God of war gelecek daha exc. Oyunları için bile alınır PS 4

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Gel gel God of war gelecek daha exc. Oyunları için bile alınır PS 4

İşte sheldonun hangisini seçeceğini bilemediği gibi bir duruma düştüm.

• W10 ile güzel işler yapacak Microsoft... Ama belli ki bu iş uzun sürecek. Ben yakın zamanda telefonumu değiştireceğim. L925 kullanıyorum. Bataryasından mı şikayet etsem, uygulamaların kalitesinden mi bahsetsem yoksa bu Microsoft'un yavaşlığına mı sövsem bilemiyorum Sen önce sistemini düzene sok sonra diğer platformlar için Cortana falan çıkartırsın asıl kızdığımız nokta bu. Reklamını yapacakmış. Orta da yarım yamalak işletim sistemi var, resmen diğer platformlara daha çok özen gösteriyor çıkardığı uygulamalarla Bazı arkadaşlar da burada anlamıyorlar diye ver yansın etmiş bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Yav mağazayı tamamlayacaklarına daha başka mağazaya uygulama yapıyorlar.Telefondan son derece memnunum ama bu gibi olaylar can sıkıyor.

hocam niye canınız sıkılıyor anlamıyorum. onlara gelen uygulamalar sizin kullanımınızı etkilemiyor ki.

Hocam wpnin kendi mağazası kötü başka mağazaya uygulama yapıyor ona kızıyorum.Kendi mağazasını geliştirmeye yönelik şeyler yapsa daha iyi olacak.
  • Buna diyecek birşey bile bulamadım. Google sana Snapchat getirmesin sen sabah akşam reklamını yaptığın, en büyük kozlarından Cortana'yı git Android'le paylaş. Az kaldı yakında kullanıcılarını da paylaşacaksın.
  • Ben de ilk başta öyle düşündüm,ya şöyle olursa:Tüm cihazlar platform farkı gözetmeksizin Microsoft tekeline geçerse? Satya Nadella bir yazılımcı olarak kendi stratejisini çiziyor ve ne olacağını 1-2 sene içinde göreceğiz.

• İlk başta şaka zannettim ama doğruymuş.
    Kimse Microsoft u savunmasın artık.
    Param olunca İos a geçicem.

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    Bla Bla Bla.... Windows 8.1 çıkacakken de aynı şey söylenmişti. Olmadı. Windows 10 yakında çıkacak. Olmadı yine. Şimdide w11 diyonuz, sonra w12, w13 diye diye mobil sektörü kapatır Windows
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y Geronimo

Bla Bla Bla.... Windows 8.1 çıkacakken de aynı şey söylenmişti. Olmadı. Windows 10 yakında çıkacak. Olmadı yine. Şimdide w11 diyonuz, sonra w12, w13 diye diye mobil sektörü kapatır Windows

Aynı şey söylenmedi,ben gerçekçi olup 8.1 de sadece saydam kutucuk ve bildirim merkezi beklemiştim.Tabii ki bir de sd karta uygulama yükleme.Siz devrim beklediyseniz o sizin sorununuz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.