Şimdi Ara

Windows phone pişmanlıktır! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevket861

quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

quote:

Öncelikle iyi forumlar
    Haziran 2013de lumia 620 aldım ve telefon ilk bir hafta gayet güzeldi.
    Sonra tıkladığım her yerde sorun çıkmmaya başladı.
    Muzikçalar , albüm , harita , ayarlar menusu vs.
    Neyse idare edelim telefon stabil dedik.Fakat stabilitesinin menü geçişlerinden,ibaret olduğunu öğrendim telefonu kullandıkça.
    Sonra dokunmatik problemi başladı.Ekran bazen kendi kendine dokunuyor ve ben dokununca çalışmıyordu.Ve artık çok sık yapmaya başladı berbat bir durum.
    Servise gotursem mi götürmesem mi araştırdım fakat bilgi bulamadım.
    "Neyse buna da tamam dedik ses açma tuşu kırıldı , Arka kapağı tutan yerin yayı kırıldı.
    Bunlar darbeye bağlı kırılmadı.
    Servise gidip değişim talep etsem sonuç alabilir miyim.?
    bir daha wp mi
    ASLA

ses açma tuşunu windows mu yaptı kardeş????

dokunmatik problemi bugüne kadar yaşamadım şahsen ben. 520 bile harika çalışıyor.

windows phone'un böyle bir problemi yok.

bence duvara at ve git 500TL lik samsung al. lütfen.

Hayatımda samsung cihaz kullanmadım.Hiç te sevmem.
    Kardeşimin 520sinde de problem yok.Fakat kuzenim ve benim 620 sorunlu.Blackden sonra düzelmezse servise götüreceğim.

black'ten sonra deneyin;

hala olan yazılımsal sıkıntılarınızı bu forumda hep beraber çözmeye çalışalım.

windows phone 8.1 ile hangi eksiklerin geleceğini beraber konuşalım.

ancak böyle yanlış yönlendirme içeren, agresif ve genellendirme yapan başlıklarla bu iş olmaz.

• Yazılımsal sorunlardan bahsetmişsin ama tuş kilidi, kapak yayının neresi yazılımsal? Ekran dokunmatiğinde 620lerde amberle beraber sorun başladı. Sebepse ekran hassasiyetini yazılımla arttırmaya çalışmaları. Black guncellemesiyle belki duzelir. Tuş kilidi bozuldu diye bu kadarda wp8 kötülenmez ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

Ekran sorunlari (dokunmatigin sacmalamasi gibi) genelde imitasyon cin mali sarj aletlerinin voltaj dengeleyememesinden kaynakli oluyor. Acaba sarj cihaziniz orjinal degil mi? Ya da evde voltaj sorunu olabilir mi?

Hocam evde 2 adet lumia var.Diğeri sorunsuz .
    Şarj aletim de orjinal.
    Wp güzel sistem fakat çok yavaş gelişiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wp'nin eksiklerini söylemek için 1520'mi almak lazım
  • Hiçbir zaman öyle bir sorun yaşamadım, ben de ekim de 820 aldım. Şansınıza küsün mü desem, kullanmakta mı kabasınız ne desem bilemedim. Son güncelleme ile hızı daha da arttı üstelik
  • Eleştir eleştirme demiyoruz ama teknik bir sorun yüzünden wp pişmanlıktır demen yanlış servise ver çözülür, galaxy s4 üm vardı vericisinde sorun vardı hattı kesip duruyordu cihaz sonra şarj yerinde sorun vardı BUNUN İÇİN Android pişmanlıktır demem götürüp sattım cihazı lumia 925 aldım gayet memnunum
  • Evettt bugünkü başlığımız budur , bakalım yarın kim böyle bir başlık açacak merak ediyorum : ))

Yeri gelir bende birgün böyle konu açabilirim , çünkü gel gitler yaşıyorum. Her face uygulamasını kullanırken sövmeye başlıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslankani1

Evettt bugünkü başlığımız budur , bakalım yarın kim böyle bir başlık açacak merak ediyorum : ))

Yeri gelir bende birgün böyle konu açabilirim , çünkü gel gitler yaşıyorum. Her face uygulamasını kullanırken sövmeye başlıyorum.

bende açacam bende millet artık hit konu bulduya herşeyi sorun edip yazarlar
  • 1.si millete yok biz al demedik falan demek yerine sorunuyla ilgili yardım etmek daha iyi olur adam sorun yaşamış bunu da anlatıyor bir bakıma da uyarıyor.Çünkü yok w8 çok iyi falan diye forumlarda videolarda çok övüldü adam beklediği performansı ve kaliteyi bulamayınca mantıksal olarak yakınıyor. Hocam bu arada sana önerim bir servise git baktır bir ne olmuş diye sonra bizi haberdar edersen seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk171

1.si millete yok biz al demedik falan demek yerine sorunuyla ilgili yardım etmek daha iyi olur adam sorun yaşamış bunu da anlatıyor bir bakıma da uyarıyor.Çünkü yok w8 çok iyi falan diye forumlarda videolarda çok övüldü adam beklediği performansı ve kaliteyi bulamayınca mantıksal olarak yakınıyor. Hocam bu arada sana önerim bir servise git baktır bir ne olmuş diye sonra bizi haberdar edersen seviniriz.

Hocam tavrınız için teşekkür ederim.
    Kapak Sorununa geçici çözüm buldum.
    Dokunmatik sorunu için Black güncellemesini bekleyeceğim.
    Düzelmezse servise göndereceğim.
    Ayrıca stabilite konusunda da gerçekten aldatıcı wp ( androide göre stabil inkar edemem .
    Fakat ahım şahım bir fark yok.)
    Biraz arayuzden kaynaklanıyor tabi .
    Telefonumu özenle kullanmama rağmen en azından garanti kapsamında kullanmak isterim.

• Haklısınız hocam siz de.Çünkü bende çok arkadaşımla konuştum wp nin söyledikleri kadar stabil olmadığından falan yakınıyorlardı ama ben 1 hafta arkadaşın telefonunu kullandım (takas ettik) 625 süperdi hoşuma gitti forumlarda araştırıyorum şuan almayı düşünüyordum hevesim kırıldı . Kapak sorununuzu çözdüğünüze sevindim umarım dokunmatik de sorun yaratmaz bir daha. Garanti önemli gerçekten.
  • quote:

Öncelikle iyi forumlar
    Neyse idare edelim telefon stabil dedik.Fakat stabilitesinin menü geçişlerinden,ibaret olduğunu öğrendim telefonu kullandıkça.
    Sonra dokunmatik problemi başladı.Ekran bazen kendi kendine dokunuyor ve ben dokununca çalışmıyordu.Ve artık çok sık yapmaya başladı berbat bir durum.
    "Neyse buna da tamam dedik ses açma tuşu kırıldı , Arka kapağı tutan yerin yayı kırıldı.
    bir daha wp mi
    ASLA

Geçmiş olsun, tamamen servisi ilgilendiren sorunlar, büyük ihtimalle zorluk çıkarmadan çözerler. Ben de 820 kullanıyorum, telefonu sizden daha kötü kullandığıma eminim, kaç kere düşürdüğümü hatırlamıyorum, arabanın üzerinde unutup, hareket edince telefonun bir kaç metre yerde sürüklendiğini bile gördüm ama hiç bir sorun çıkmadı :) Şans meselesi herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

quote:

Öncelikle iyi forumlar
    bir daha wp mi
    ASLA

Geçmiş olsun, tamamen servisi ilgilendiren sorunlar, büyük ihtimalle zorluk çıkarmadan çözerler. Ben de 820 kullanıyorum, telefonu sizden daha kötü kullandığıma eminim, kaç kere düşürdüğümü hatırlamıyorum, arabanın üzerinde unutup, hareket edince telefonun bir kaç metre yerde sürüklendiğini bile gördüm ama hiç bir sorun çıkmadı :) Şans meselesi herhalde.

Yorumunuz ve tavrınız için teşekkür ederim.
    Black güncellemesini bekleyeceğim.Duzelmezse götüreceğim servise.

• Arkadaşım belliki talihsiz bir durum yaşamışsın ancak wp, android phone, x phnone şeklinde genelleme yapmak doğru bir yaklaşım değil. Bu tarz hatalar android cihazlardada yaşanıyor. Cihazı servise ver bakalım ne yanıt alacaksın muhtemelen cihazın hatalı üretim bu sebeple değişimi yapılacaktır sende mutlu mesut kullanmaya devam edersin geçmiş olsun
  • Kardeş sana katılıyorum hepsini ben de yaşadım ve ses açma tuşunu tamir ettiler gönderdiklerinde format yemişti ve bilgi verilmedi pişmanım aldığına bu dokunmatik olayıda en sinir bozucusu şimdi de kilit tuşu bozuldu.
  • bende de kendi kendi basma sorunu var tam 4 aydır ve ben telefonumu çok seviyorum
    bu zaman kadar sevdiğim tek telefon diyebilirim WP güzel hocam eksikleri var ama kapatıyorlar bence adam olacak...

neyse gel gelelim sorun can sıkıcı, servise verip sıfırını talep edeceğim saçma sapan bir problem son tahlilde

video ya aldım ama bu sakin halleri programlar arası geçiş, sayfalar arası atlama kendi kendine klavyede tuşlara basma içine ruh girmiş gibi hareket ediyor ve pili çok çabuk bitiriyor format bastım ayarlarını 70 farklı denedim yok!

http://www.youtube.com/watch?v=gf_emkRLYuo
  • note 2im vardi telefonu aldıgım zaman koruma kılıfı aldım 30 tlye ama daha fazla bir süre geçmemesine ragmen çatları ve kirlendi demem o ki android pişmanliktir. ayrıca telefona aldıgın ekran koruyucu ekran kalitesinde düşüklük yarattı bu durumdan adroidi hiç sevemedim sattım wp aldim. teee allahım yaa =)
  • Lumia serisinin en berbat telefonunu almışsınız

• Ben de yine hangi uygulamaları bulamadılar acaba dedim. Sonra bu mesajı gördüm...

Ne yaptı size Wp merak ediyorum. Wp bir yazılımdır. Tuşlarınızı falan wp yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Lumia serisinin en berbat telefonunu almışsınız

+1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.