Şimdi Ara

*** 'WINDOWS PHONE PİŞMANLIKTIR' ANA KONU *** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çaysigara

quote:

Orijinalden alıntı: muhsin17

ben hayatımın hatasını yaptım hayatıma aldığım ilk telefon nokıa lumia 925 bende kötü anılar bıratı telefon zaten adam akkılı çalışmıyor. Açtığı oyunda da 65 dereceye çıkıyor üşenmedim ölçtüm aspahalt 8 de inanmayan dener 25 dk 50 dereceye ulaştı. Hem çalışmıyosun hemde pisikolejimi bozuyorsun. Allah belanı versin 925.

ÖNEMLİ NOT : KARDEŞLERİM ALLAH RIZASI İÇİN WP ÖVMEYİN SİNİR OLUYORUM DELİRCEK GİBİ OLUYORUM...

Pisikolejin mi :D Sen bu türkçeyle buralarda harcanıyorsun :)

Psikolojisi o kadar bozulmus ki turkce gitmis

Dusun wp ne kadar koru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşük fiyata wp en mantiklisi 1500-2000 vereceksenbandroid alınabilir.300 e 500 e wp alıp pişman olamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdediff

Düşük fiyata wp en mantiklisi 1500-2000 vereceksenbandroid alınabilir.300 e 500 e wp alıp pişman olamazsın

Ben buna'da karşıyım hocam şöyle bir örnek vereyim samsung S3 ilk çıktığında çevremden 2-3 kişi 1800-2200TL arası fiyatlara almıştı bu telefonu aynı zamanda çıkan L920 hala aynı şekilde çalışıyor mesela S3 için aynı şeyi kim söyleyebilir? şimdi diyeceksinizki şimdiki donanımlar daha iyi buda saçma :) Neden dersen S3 ilk çıktığında en iyi telefonların başında sayılıyordu şimdikilerde aynı duruma düşecek kesinlikle
    Şimdi bana fanboy diyenler çıkabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Düşük fiyata wp en mantiklisi 1500-2000 vereceksenbandroid alınabilir.300 e 500 e wp alıp pişman olamazsın

Ben buna'da karşıyım hocam şöyle bir örnek vereyim samsung S3 ilk çıktığında çevremden 2-3 kişi 1800-2200TL arası fiyatlara almıştı bu telefonu aynı zamanda çıkan L920 hala aynı şekilde çalışıyor mesela S3 için aynı şeyi kim söyleyebilir? şimdi diyeceksinizki şimdiki donanımlar daha iyi buda saçma :) Neden dersen S3 ilk çıktığında en iyi telefonların başında sayılıyordu şimdikilerde aynı duruma düşecek kesinlikle
    Şimdi bana fanboy diyenler çıkabilir

Android ile wp arasindaki farklardan biri o. Telefonu eskiten yazilim. (Hele samsungsa)

Galaxy s3 ten sonra kac tane yeni surum android , kac tane yeni amiral gemisi denilen telefon cikti. Hepsi yeni seyler vaad etti.

Wp veya lumialara bakarsak , sanirim 925 ile 930 cikti ama yazilimlari ve yapabildikleri sey ayniydi. Yani yeni bir teknoloji getirmedi lumialar. Ha 920 almissin ha 930. Ikisinlede ayni seyleri ayni ozellikleri kullanacaksin.

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Yeni şeyler derken örnek verirmisin mağaza dışında ne artısı var mesela? Bende L1020 var ama bazı uygulamaları kullanamıyorum düşük işlemci yüzünden aynı uygulamalar L930'da rahatça açılıyor mesela daha güçlü donanım olduğu için işletim sistemi stabil olduğu için en düşük WP cihaz bile en güncel ve iyi android telefonlar kadar akıcı ve stabil çalışı üstelik daha uzun süre.
  • quote:

Yeni şeyler derken örnek verirmisin mağaza dışında ne artısı var mesela? Bende L1020 var ama bazı uygulamaları kullanamıyorum düşük işlemci yüzünden aynı uygulamalar L930'da rahatça açılıyor mesela daha güçlü donanım olduğu için işletim sistemi stabil olduğu için en düşük WP cihaz bile en güncel ve iyi android telefonlar kadar akıcı ve stabil çalışı üstelik daha uzun süre.

En azindan her android surumunde biraz daha ilerleme, tasirim degisimi oluyor. Samsungta bilmem ne okuyucusu ekliyor kamerayi gelistiriyor, bir kac ise yaramaz ozellik ekleyip pazarliyor.

Lumialarda bu yok. Yapilacaklar sinirli. Ayni tasarim ayni sistem kullaniyorlar. Benim digerinden su farkim var diyecek ozelligi yok.

Unutmadan en dusuk wp bile stabil filan derseniz asiri derecede kufur ederim haberiniz olsun yaklasik 6-7 ay lumia 520 kullandim. Oyle oyun filan istegine yoktu. Stabillikten anladiginiz o karolari asagi yukari kaydirmaksa gayet stabildir.(wp arayuzunu severim bu arada) ama is basit bir is yapmaya gelince orada dur derim. Ancak telefonun keyfi gelecekte oyle acacak. Bir muzik acmaya calis ya acmaz ya gec acar. Internete gitmeye calis bekletir. Bazen o karolar sayfasina donemedigi bile oluyordur.daha onceden htc incredible s kullandim o bile daha stabildi ve daha kullanisliydi.

Su an yaklasik 7-8 aydir moto g2 kullaniyorum. O android siser olayi bitmis artik. Hala ilk gunku gibi kullanabiliyorum. Belkide diger androidlere gore kotu olabilir. Ama L520den sonra Ferrari gibi geldi.

Bu saatten sonra wp alacagimi zannetmiyorum. Belki windows10 iyi olursa denerim fakat hic umudum yok.

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Bahsetmek istediğim şey çalıştırdığı bir uygulamayı belkide telefon bozulana kadar aynı şekilde çalıştırması donanımının yettiği sürece yani,Samsung'u örnek olarak verdim sadece ona gelene kadar daha ne telefonlar var şimdi adını bile hatırlamayacağımız ama hakkını yememek lazım reklamda üstlerine yok zaten bu sayede ayaktalar bence bu konuda kamera konusuna değinmeyeceğim konu fazla dağılır bu konuda Lumia cihazlar (1020,1520,930) diğer tüm telefonlardan daha iyi performans sergiliyor savunduğumdundan değil bende W10'u bekliyorum istediğim gibi olmazsa bu ilk ve son telefonum olacak benimde diğer telefonlardan farkım var diyecek Lumia 1020 var malum
  • quote:

Bu Google ona da el atar yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

En azindan her android surumunde biraz daha ilerleme, tasirim degisimi oluyor. Samsungta bilmem ne okuyucusu ekliyor kamerayi gelistiriyor, bir kac ise yaramaz ozellik ekleyip pazarliyor.

Lumialarda bu yok. Yapilacaklar sinirli. Ayni tasarim ayni sistem kullaniyorlar. Benim digerinden su farkim var diyecek ozelligi yok.

Unutmadan en dusuk wp bile stabil filan derseniz asiri derecede kufur ederim haberiniz olsun yaklasik 6-7 ay lumia 520 kullandim. Oyle oyun filan istegine yoktu. Stabillikten anladiginiz o karolari asagi yukari kaydirmaksa gayet stabildir.(wp arayuzunu severim bu arada) ama is basit bir is yapmaya gelince orada dur derim. Ancak telefonun keyfi gelecekte oyle acacak. Bir muzik acmaya calis ya acmaz ya gec acar. Internete gitmeye calis bekletir. Bazen o karolar sayfasina donemedigi bile oluyordur.daha onceden htc incredible s kullandim o bile daha stabildi ve daha kullanisliydi.

Su an yaklasik 7-8 aydir moto g2 kullaniyorum. O android siser olayi bitmis artik. Hala ilk gunku gibi kullanabiliyorum. Belkide diger androidlere gore kotu olabilir. Ama L520den sonra Ferrari gibi geldi.

Bu saatten sonra wp alacagimi zannetmiyorum. Belki windows10 iyi olursa denerim fakat hic umudum yok.

Bence tek fiyatının hakkını veren 735 tir 600 tl ye gayet iyi diğer telefonlar fossss

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

Ailemde windoz phone kullanan 3 kişi var. 3'ümüzünde farklı kullanım alışkanlıkları var.

Mesela kız kardeşimde Lumia 520 var. Telefonda skype, whatsapp ve bir kaç program haricinde extreme özellikler ve programlar kullanmaz.

Kuzenimde Lumia 930 kullanıcısıdır. Bilgisayar teknisyenliği olmasına rağmen ortalama bir kullanıcıdır.

Bende Lumia 1520 var ve cihazı zorlayacak derecede üst seviyede kullanırım. Kullanım kolaylığı olarak iphone tercih edebilirim ama Lumia'larda fena değildir. Lumia'ları daha cazip yapabilecek şeyler arayüzün çekiciliği ve yazılım marketidir bence..

Bütçen kısıtlıysa ve meraktan Lumia 520 aldıysan veya "Bu seferde bunu alayım" düşüncesiyle aldıysan donanımsal açıdan hüsrana uğramış olabilirsin. Ben genelde bütçem ne olursa olsun en üst seviye cihaz tercih ederim. Lumia 1520 almamın sebebin bundan.. Lumia 1320 alacakken son anda Lumia 1520 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 28 Haziran 2015; 16:33:05 >

• Snapchat yok instagram hala beta.

• en basitinden dns bil değişmiyor. İnşallah batrsın microsoft
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxKia

en basitinden dns bil değişmiyor. İnşallah batrsın microsoft

yoruma bak ya komedi.

nadella'ya ilettim yorumunu. zaten iflasın eşiğinde olduklarını söyledi birkaç güne iflas edeceklermiş. bedduan işe yaradı.

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxKia

en basitinden dns bil değişmiyor. İnşallah batrsın microsoft

Tamam da niye batmasını istiyorsun? Zihniyete bakar mısınız ya, adamlar sana bi zorbalık mı yaptı da inş batarsın diyorsun anlamıyorum. Bir şeyi beğenmiyorsan kullanmazsın olur biter.

• Microsoft hala saçma sapan politikalarını değiştirmemekte kararlı ise batsın daha iyi.
  • Biz ölürüz Microsoft yine ayakta kalır...devlet gibi şirket..ergen bedduaları tutarsa dünyanın sonu gelir

• Batsın da akılları başlarına gelsin. biraz kafalarını duvarlara vursunlar.
    İyice akıllandıkları zaman geri dönebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalikitci

Microsoft hala saçma sapan politikalarını değiştirmemekte kararlı ise batsın daha iyi.

+1

Microsoft gibi davranırsa eğer zaten birinciliğe oynar.
  • İnternette sürekli çöküyor.
    Uc browser,yandex,ie hangi tarayıcı olursa olsun herbiri birbirinden berbat.
    Mağaza da Traffic racer oyununa bile izdiham var.Sebep mağaza da sayılı oyunlar.3 veya 5 😊
    Öyle berbat program ve oyunlar var ki hemde ücretli şaka gibi 😊
    Zamanında 2 tl verdim traffic racera sonra beleş olmuş.
    Androidciler herşeyi beleşe indirip çatır çutur ohjhh.

Sırf kamera işime yarıyor.
    Bundan sonra iphone alcam.Wp asla asla bedava verseler uzaklaşıp kaçacan 😊
    Messenger da arama yok.
    Yandex program kaldırıldı.
    Mağaza gelişmiyor.
    Whattssap a bile yeni yeni arama özelliği geldi.Herşeyi sonra yaşatmak wp a özgün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 18 Kasım 2015; 11:48:12 >

• Whatsapp da gelen medyayı oynattıktan sonra tekrar uygulamaya dönemiyorum uygulama %100 çöküyor. Benzer durumu yaşayan var mı? (720)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.