Şimdi Ara

Windows Phone satışları dibe vuruyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • malesef, uzuldum. işletim sistemi sağlam. fakat geliştirilmesine devam etmesi kullanıcı dostu olması için gayret gostermesi gerekmekte. baska sansı yok.

• Kendi kullanıcısına güven vermeyen bir firma için gayet doğal bir durum şu nokia keşke meego ve salfish gibi projelere yönelse bundan çok daha iyi olacağına eminim ama çok zor bu ihtimalde artık piyasa android ve ios'a kalacak yakın zamanda.
  • boşu boşuna nokia'ya yazık oldu başka birşey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

boşu boşuna nokia'ya yazık oldu başka birşey değil

Batan şirket nasıl 16 milyar dolara şirket satın alabiliyor? Halâ Nokia'yı sadece tel üreticisi sanıp geberdi gitti sananlar var.

Bknz:http://webrazzi.com/2015/04/15/nokia-alcatel-lucent-satin-alma/

Bknz2:http://m.donanimhaber.com/haberler/Nokia-dunyanin-en-gelismis-VR-kamerasi-OZOyu-60-bin-dolardan-satacak.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hckoca

lumia 920 kullanıcısı olarak bu düşüşü gayet normal buluyorum,yazılım devi microsoft bir windows 10 mobile işletim sistemini kaç aydır neredeyse yıl olacak hala çıkaramadı ,uygulamalar desen aşırı derecede vasat hatta facebook uygulamasını bile microsoft yapıyor destek o derece az. google servisleri ise ap ayrı bir işkence edge ile youtube girmek zorudanyım uygulaması yok ,banka uygulamaları desen destek yok,enpara kullanıcısıyım uygulaması yok,almayı düşünen varsa bence hiç bulaşmasın,windows phone u geliştirenler bile iphone kullanıyor ironiye bak

mytube veya tubecast kullanabilirsin youtube yerine

• Pazar payı oranları düşmüş olabilir en azından amiral gemisi seviyesinde öyle olduğunu düşünüyorum alt modeller a101 de teknosa da çok uygun fiyatlara satılan modeller var microsoft un stratejisiyle ilgili düşüncem microsoft hiç bir zaman mobile bölümde BATMAZ ve de VAZGEÇMEZ bugün en büyük pasta mobile sektöründe uygulama satışları olsun telefon satışları olsun en büyük kâr payı burda bunu es geçip masa üstü işletim sistemi olarak devam mı edecek?Her gün yeni yeni markalar androidli telefonlarla pazara giriş yapıyor Microsoft un 9 u atlayıp direk 10 a geçmesinin sebebi sürekli one core dan bahsetmesi hepsi tek yazılım tek platform üzerinde çalışıyorlar ha ne olacak peki bir yerde okuduğum dedikodu belkide doğru çıkar microsoft önce nokia markasından kurtuldu yerini microsoft aldı şimdi de lumia takısından kurtulup microsoft surface adında yep yeni bi seriye geçebilir surface isminin başarısını telefon sektöründe de kullanabilir yoksa microsoft batacak bu sektörden çıkacak tamamen hayal ürünü surfacephone.com alan adını satın alması da bunun ispatı sayılabilir

• Microsoft’un önünde 2 seçenek var.Ya google ile uzlaşma yoluna gidip.Android tabanlı Windows Phone görünümlü telefonlar çıkaracak.Yada piyasadan tamamen silinmeye razı olacaklar.Bence Windows Ux’lu Android telefonlar çıkarmak.Microsoft için daha mantıklı olur.Microsoft’un Google Play ve Appstore kendi mağazasına koymadığı uygulamaları koyuyor.Arrow Launcher Android’e geçiş için atılan ilk adımdı Microsoft’un.Şöyle 41 Megapikselli,Zeiss lensli,Pureview’li bir Android-Windows melezi telefon görmek,İnşallah nasip olur.Android toparlanıyor eski hantallığı ve iğrençliği Android 7.0 ile tamamen son bulacak.Microsoft'un Google ile Mobil sektörde inatlaşması zaten Mantık dışıydı.Android'i içten fethetmeleri lazımdı.Olan gariban Nokia'ya oldu

• Eee Ne demişler Alma mazlumun ahını çıkar Aheste Aheste, Nokianın Ahı tuttu işte

• Microsoft yeni nesil dokunmatik cihazların işletim sistemi gereksinimine çok geç tepki verdi. Windows phone eskilere dayanan bir işletim sistemi,
    ama o esnada resistif+styluslu dokunmatik cihazlara yönelik hazırladıkları arayüzü ve altyapıyı yenilemeleri gerekiyordu. Apple harici markalar işletim sistemi ihtiyacı duyuyordu,
    işte bu anda google imdada android ile yetişti. O esnada windows phone'u yenileyip arayüzünü değiştirmediler, hep geç davranıyorlar.
    O yüzden uyanık diğer firmalar ekmeği ellerinden hep kapıyor. Şirket teknolojiyi geliştiren bir şirket, ama pazarlama ve fırsatları görme vizyonu sıfır malesef.

Bu saatten sonra ne windows phone, ne tizen, ne sailfish os, ne de firefox os vs. vs. tutmaz.
    İstediğini yap geliştiricilerin ilgisini çekemezsin, android ve ios'dan para kırarken kullanıcısı olmayan yeni işletim sistemlerine uygulama hazırlamaya kim uğraşır?
    İş uygulama portlamakla da bitmiyor, her bir işletim sistemi için güncellemeler, ödeme sistemleri, altyapı vs. farklı hazırlanacak. Mağazalara tek tek destek sunacaksın.
    Ne olur, telefonlar konusunda yeni bir çağ açılır, bambaşka ihtiyaçlar doğar, o zaman yine bir atılım yapma fırsatı doğar.
    Tam o anda atılımı yapan o teknolojik devri domine eder. Microsoft'un domine ettiği sektör x86 sektörüdür, öyle de gidecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 2 Şubat 2016; 9:07:02 >

• Uygulama geliştiricilerin desteğini alamadı ne yazık ki. Bence en büyük etken budur. 3 yıl kullandım Daha geçen aylarda bir bankanın uygulaması gelmişti. E haliyle vazgeçtim WP'den. Hemen her uygulama port edilseydi memnundum devam ederdim halbuki. Oynadığım İnkalar oyunlar da boşa gitti :)

• 2008de htc nin windowslu cihazını kullanıyordum. Aynı şimdi olanlar oldu. Güncelleme gelmedi, özellikler yok oldu, Ms bıraktı resmen cihazı. O zaman tövbe etmiştim. İyi ki bozmamisim tövbemi. Aynı şey oldu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.