Şimdi Ara

Windows Phone un tek engeli ÖN YARGI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evimde hem Windows Phone cihaz var hem de iOS cihaz.

Windows Phone akıcı, hiç takılmadan çalışıyor ama sadece bu kadar. Canlı görsellik sunan ana menü güzel tamam ama kullanım kolaylığı ve ergonomi bakımından iOS ve Android'e göre oldukça geride. Uygulama desteği işletim sistemi piyasaya sunulduğundan beri hiçbir gelişme gösteremedi. Son 4 ayda çıkan sürümlerde Microsoft uygulamaları bile iOS'ta daha verimli çalışıyor.
    Arama menüsü ve ekranına baksan yine Windows Phone en kötü olanı. Windows Phone 10 desen ara güncelleme gibi.

Yani bi kaç tık geride bu işletim sistemi. Arayüz tasarımı ve uygulama desteği bu şekilde devam ettiği sürece bu platform gelişmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows mobile işletim sistemi (wp8 ve üzeriyle alakası olmayan bir işletim sistemidir.) Gerçekten başarısız olmuştur.

Android işletim sistemi 2007 kullanılmaya başlanmış olup üzerinden 8 yıl geçmiştir.. Hedef kitleye ulaşmıştır. Mağazası (Çok fazla gereksiz uygulama olmasına rağmen) çok geniştir. Handikapları Donanım düşmanı bir işletim sistemidir. 2 gb ram olan telefon kafadan 1.5 gb rami kullanıyor. Biraz fazla uygulama yükleyince kasıyor kapanıyor.

Birde wp8 e bakalım: Aslında 2010 yılında wp7 ile temeli atılan sistem 2012 yılında çıkarılan WP8 işletim sistemi ile sadece 3 yılda uygulama sayısını 30-40 binden 550 binlere çıkararak androidin gelişimine bakacak olursak, rekor seviyede gelişim göstermiştir. Sistemin Kendi içerisindeki handikapı ise önceki windows mobile sürümündeki başarısızlık olmuştur. Bundan dolayı insanlar windows işletim sistemine inanılmaz bir önyargıyla bakmaktadır... 512 ram li cihazlarda bile çok iyi performans vermektedir.Benim şimdiki telefonumda 300 adet uygulama yüklü hiç oyun oynarken kapandığını hatırlamam pil bitince kapanıyor sadece :) Ben alırkende çok düşündüm ama iyi ki de denemeye karar vermişim WP7 den beri windows phone kullanıcısıyım ve çok memnunum, wp8 çıkana kadar telefonu ingilizce kullandım düşünün 2012 yılında türkçe desteği bile olmayan bir sistemden bahsediyoruz gelişimi siz düşünün.... Şu anda telefon masanın üzerinde dururken ''HEY CORTANA'' diye seslenince cevap veren bir telefon haline geldi... İyi araştırın..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.