Şimdi Ara

Windows Phone un tek engeli ÖN YARGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar bilgisayar kursuna gidiyorum, hatta şu an oradan yazıyorum. Konu windows dan açılınca hoca " bilgisayarlarda çok güzel ama telefonlarda öyle değil" dedi. Bende, hocam bende var dedim ve hocaya uzattım. hoce ne derse beğenirsiniz? Bunun başlat menusu nerede. Adam bilgisayardaki gibi başlat menusu bekliyor. olmayınca windows phone iğrenç oluyor. uygulama eksikliği bir yere kadar. önce bu ön yargıyı kırmasi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.artvinli

Arkadaşlar bu aralar bilgisayar kursuna gidiyorum, hatta şu an oradan yazıyorum. Konu windows dan açılınca hoca " bilgisayarlarda çok güzel ama telefonlarda öyle değil" dedi. Bende, hocam bende var dedim ve hocaya uzattım. hoce ne derse beğenirsiniz? Bunun başlat menusu nerede. Adam bilgisayardaki gibi başlat menusu bekliyor. olmayınca windows phone iğrenç oluyor. uygulama eksikliği bir yere kadar. önce bu ön yargıyı kırmasi lazım.

Hocanın kullandığı telefon nedir bilginiz var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş ver, biz ön yargılarımızı kırıp geldik ,gelmez olaydık.
  • Piyasaya denim güncellemesi seviyesinde ilk girişlerini yapsalardı ve şarj sıkıntısı olmayan modeller satsalardı şu an bu başlık olmayacaktı. İddia ediyorum android ile kafa kafaya yarışırdı muhatabı ios olurdu.

• Tamamıyla kendi hatalarıydı telefonun reklamını yapamadılar ki neyseki araştırıp alanlar var

• Ön yargıda var ama cidden marketi de önemli bir etken, arkadaşım geliyor bana soruyor hangi telefonu alıyım diyor ona desem ki lumia 930 al gider anında alır ama o kişi twitter, instagram, Facebook gibi bütün sosyal uygulamaları kullanıyor ben ona Windows Phone veya Lumia önersem. Lumia alacak ancak onu işini görmez yazık etmiş olacak parasına, yani sadece ön yargı değil uygulama durumu da önemli.

• ön yargı falan değil kardeşim değil.L625 kullanıyorum internette video izlemek tamamen eziyet youtube dahil her sitede illa bir sıkıntı oluyor.Başta tamam idare ediyoruz dedik ama çok aşırıya kaçmaya başladı zaten 1000 lira verip telefon alacaksam neden WP alayım ki?

Wp düşük bütçede beni memnun etmedi bir şans daha vermeyi kesinlikle düşünmüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galaxy Duos olabilir.

• Bana kalırsa piyasada Microsoft'u çok istemiyorlar. Çoğu uygulamanın Windows platformuna yayımlanmamasını buna bağlıyorum ben. Çünkü Microsoft para basıyor ve her türlü atılıma açık zaten mağaza sıkıntısı olmasa piyasada Samsug'u Apple'ı ezer geçer gibi geliyor bana.

• Önyargılı olmaları değil bence. 3 ncu parti uygulamalardır. Ha onuda Google ve android engelliyor. Ben cihazımdan memnunum eninde sonunda Microsoft bu engeli geçecektir

• quote:

Galaxy Duos olabilir.

Ağır Android fanı.

İnce espri var.

• Şimdi ben bu adama bi laf söylerdim ama neyse mağaza düzeldimi ön yargı mön yargı kalmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Hahahaha güldürdünüz hocam. Bu arada bi konu vardı, yeni gelen uygulamalar, guncellemeler v.s
    Sizin konunuz muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: cannycvs

Hahahaha güldürdünüz hocam. Bu arada bi konu vardı, yeni gelen uygulamalar, guncellemeler v.s
    Sizin konunuz muydu?

yok hocam benim değildi.
  • Neden insanlar bu telefonu aldırma çabasına giriyor anlamıyorum. Bi kere yazılım hala kullanılabilir seviyede değil, resmi uygulamalar ya düzgün çalışmıyor ya fonksiyonel değil ya da yok. Üstelik tarayıcısı bile bir çok özellikten yoksun. Yedek parça bulunmuyor ve piyasadan silinmek üzere.

Bu saatten sonra almanın hiç bir mantığı yok.

• hocam üst seviyede bende önermen ama alt seviyede İyi

• Ön yargısız 2 sene Lumia 920 kullandım. Sonuç; Artık iPhone 6 kullanıyorum.
  • quote:

hocam üst seviyede bende önermen ama alt seviyede İyi

Ben çok sıkıntı çektim 520 ile. Aldığım zaman fiyatı da pahalıydı. Şimdi o fiyata ekranı daha iyi flaşı olan daha hızlı android telefonlar var. Onlar daha iyi bana göre.

• Bence bilerek Microsoft un gelişmesini önlüyorlar.

• Şuan için yoğun sosyal ağ vs dibine kadar kullanan biri için önermek zor. 1520 kullanıcısıyım ve elimde birtane var. Ama 6 plus kullanıyorum aktif olarak. Fersah fersah fark var. Acı ama gerçek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.