Şimdi Ara

Windows Phone/Windows 10 Mobile en güvenilir işletim sistemi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Microsoft en iyi yazılımı yapıyorsa neden windows bir türlü stabil çalışamıyor, sürekli bir yerinde sorun çıkıyor. Neden bir word belgesi ssd takılı bilgisayarda ve üst düzey android telefonda 5 6 saniyelere kadar çıkan sürelerde bir belgeyi açarken wps office anında açıyor. Neden 512mb rame sahip bir telefon, üzerinde ios kadar bile fonksiyonu olmayan bir işletim sisteminde 2 sekmeden fazla internet açınca kilitlenip kalıyor.

Windows içerisinde bile kendi araçlarına alternatif olarak çıkan tüm yazılımlar daha düzgün ve işlevsel çalışıyor. Mesela ekstra bir video programı yüklenmediği taktirde windowsta film izlemek imkansıza yakın. Ya da disk yöneticisi istenilen değerlerde bölümleme yapmadığı için başka program indirmek zorunda kalıyoruz.

Windows pc de hiç güvenli değil. Antivirüs yüklü olduğu halde virüs girme olasılığı var. Sırf bu sebeplerden dolayı bile ben yeterli kullanıma ulaştığında ios gibi bir çok açığın bulunacağını düşünüyorum.

Hocam bırakın Windowsu alın ssdli bi Macbook hızın ve stabilliğin tadını çıkarın. Hackintosh projesi sayesinde 2010 yılında OS X ile tanışana kadar bende en iyisi Windows sanardım. Şuan aynı donanımda El Capitan W10dan daha iyi çalışıyor. Üstelik El Capitan'a Yosemite'tan geçtim ondan önce de Mavericks vardı yani neredeyse 2,5 yıldır format falan atılmadı. W10'u 2 ay oldu kuralı ve malum taskbar donmaları, geç cevap veren başlat menüsü gibi problemler başladı.

Almayı düşünüyorum ama çok pahalı ve sürekli zamlanıyor. Hackingtosh da iyi olmuyormuş sanırım. Artık yavaştan linuxa geçmeye başlayacağım bir mac alana kadar. Hem öğrenmek de lazım bu windowsun sonu hiç iyi görünmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• geçenlerde bir kafeye oturduk 4 arkadaş wifi şifresi istediler 3 Android bizimkilerde internete girmeleri ile browserların patlaması bir oldu ne resimler ne siteler hadi uğraş telefonu sıfırlamaya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.