Şimdi Ara

windows photo gallery sorunu yardım edebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bnm bilgisayar arada bu kutuyu çıkarıyor ve pencere içerisinde please wait while windows configures photogallery yazıyor
    daha sonra ise o pencere kapanıp yerine insert the photo gallery disc and click ok yazan pencere açılıyor ben bu şeyden nasıl kurtlabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1984 -- 19 Aralık 2009; 23:07:48 >

• o anki ekran görüntüsünü buraya koyabilirmisiniz acaba...
  • Arkadaşlar ben bilgisayarı ne zaman açsam PhotoGallery adlı uygulama yüklenmeye hazırlanıyor diye bir pencere açılyor.Kurulum içinde "1" adlı dosyaya ihyiyacı oluyor ve bunu CD-ROM dan istiyor.Bu program ne işe yarıyor ve istediği CD Windows cdsi mi? İlgilenen herkese teşekkürler...
  • Başlat >çalıştır>msconfig yazıp entera basınız.
    Sistem yapılandırma yardımcı programı açılacaktır. Başlangıç Sekmesinden Tümünü Devre Dışı bırak butonuna basarak uygulayınız. Ardından sisteminizi Yeniden başlatınız. Aynı hatayı alacakmısınız test edin.
    Hatayı almıyorsanız Aynı kısma Başlatma Sekmesine gelerek Başlangıçta başlamasını istediğiniz uygulamaları işaretleyerek uygulayın ve sisteminizi yeniden başlatın.
  • Onu da denedim ama bu programın yani PhotoGallery.msi adında herhangi bir kutucuk bulunmuyor. Bütün herşeyi sonlandırınca bi sorun çıkmayacak gibi çalışıyor bilgisayar fakat bazı klasörlere erişemiyor. Başka bi çözüm yolu var mı acaba???
  • http://toolsnew.mspro.org/Programs/HijackThis.rar

Hijackthis uygulamasını indirerek Do a System Scan And Log File butonuna basınız ve Note Defterinde açılanları buraya yapıştırırsanız Yardımcı olmaya çalışabiliriz.
  • Yazıcı ile ilgili bir durummuş yeni buldum gidermek içinde

Hata ekranının(PhotoGallery installer ekranının sonunda) sonunda bir dosya isteyecek HP kurulum CD'sini CD sürücüsüne sürün CD'deki Setup/Photogallery klasörü içindeki dosyayı gösterin
    Hata ekranında TAMAM'ı seçin

Kullanılan registry temizlik programlarından biri bu hataya neden oluyormuş o programı bulun ve bir daha kullanmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim. Arkadaşımda bu problem vardı. Çözmüş olduk sonunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.