Şimdi Ara

Windows Server 2008 RDP Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Server 2008 standart da RDP yapmaya çalıştığımızda Uzak Masaüstü aşağıdakilerden biri nedeniyle uzak bilgisayara bağlanamıyor diye pencere cıkıyor.

Daha öncesinde RDP yapılabiliryordu ama Server e virüs programı yükledikten sonra virüs taramasından sonra virüs bulup sildikten sonra yeniden başlatma istedi yeniden başlattıktan sonra daha da bağlanamadım. Arkadaşlar serverde terminal serverden bahsetmiyorum. Fromlara baktım RDP portuna kadar değiştirdim ama olmadı hiç RDP yapamıyorum normal şartlarda uzak masaüstünü açtığında bağlanmamamız gerekiyor en fazla 2 user ile ama bağlanamıyorum ACİL desteklerinizi bekliyorum.

Şimdiden Cevaplayanlara Teşekkür ederiyorum.

• Antivirüsün firewallını kapatmayı dene.
    kapalıysa windows firewallı da kapat.
    uzak masaüstünün açık olduğuna emin ol.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Antivirüsü komple kaldırdım.
    Firewall da kapalı
    uzak massaüstüde açık ama malesef ki bağlanılamıyor
  • Tam uyarı mesajı nedir?
    bağlanmaya çalıştığınız ip ye ping atabiliyor musunuz?
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Hata resimini yükleyemiyorum. Hata söyle normal RDP yapmaya çalıştığında bağlanmaz bulamaz.

Bağlanmaya çalıştığım ip ye ping var ve sunucuda dosya paylaşımı var dosya paylaşımı yapabiliyorum sadece sorun RDP de işte Windows Server 2008 RDP Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan.sahin -- 16 Kasım 2016; 13:23:23 >
  • Bilgisayarım/ozellikler/ uzak masaüstü bağlantısı yolundan kontrol eder misiniz. Aktif mı djye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.