Bildirim
windows server 2012 R2 sittem log view
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba;
Windows 2012 server üzerinde neyin logunu tutmak istiyorsunuz? Sistem logu derken olay görüntüleyicisi loglari isinizi gormuyor mu? Ne yapmak istediginizi acik bir sekilde yazarsaniz yardimci olmaya calisirim. -
sunucu üzerinden clientlardaki dosyalarda yapılan değiştirme,silme ve ekleme gibi işlemlerin loglarını(Bu clienttaki ... dosya ya .....saatinde ...... işlemi ..... kişi tarafından yapıldı. )bu şekilde tutabilmek istiyorum.bu yapıla bilr mi veya başka ne tür şekilde yapıla biliyor.ilginiz için tşkler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmas_kILIC -- 11 Ağustos 2014; 16:34:15 > -
Merhaba tekrar;
Clientler üzerindeki dosyaların loglarını tutabileceğinizi sanmıyorum. Ancakhttp://www.cozumpark.com/blogs/windows_server/archive/2008/03/29/domain-ortaminin-event-viewer-ile-takip-edilmesi.aspx makalesindeki işlemlerden audit policy ile takip edebilirsiniz. Ancak folder redirection uygulayarak kullanıcıların belge ve masaüstlerini sunucuda tutarsanız o zaman kesin olarak takibi sağlayabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: oduranli
Merhaba tekrar;
Clientler üzerindeki dosyaların loglarını tutabileceğinizi sanmıyorum. Ancakhttp://www.cozumpark.com/blogs/windows_server/archive/2008/03/29/domain-ortaminin-event-viewer-ile-takip-edilmesi.aspx makalesindeki işlemlerden audit policy ile takip edebilirsiniz. Ancak folder redirection uygulayarak kullanıcıların belge ve masaüstlerini sunucuda tutarsanız o zaman kesin olarak takibi sağlayabilirsiniz.
çok tşk ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X