Şimdi Ara

'Microsoft windows search filter host' cpu yu belliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta dediğim gibi cpu sıcaklığı 90 dereceyi buluyordu sonra task manager dan baktım "Microsoft windows search filter host" yiyormuş.
    Ufak bir araştırmadan sonra indexing options tan xml de ki tiki kaldırın mı sorunun çözüldüğü yazıyordu. Dedikleri gibi sorunu kısmen
    çözdü.Ama ara sıra yine bu uygulama pc yi zorluyor. Bu sıkıntıyı başka çeken arkadaşlar var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Başlıkta dediğim gibi cpu sıcaklığı 90 dereceyi buluyordu sonra task manager dan baktım "Microsoft windows search filter host" yiyormuş.
    Ufak bir araştırmadan sonra indexing options tan xml de ki tiki kaldırın mı sorunun çözüldüğü yazıyordu. Dedikleri gibi sorunu kısmen
    çözdü.Ama ara sıra yine bu uygulama pc yi zorluyor. Bu sıkıntıyı başka çeken arkadaşlar var mı acaba ?

Ben de aynı sorunu yaşadım. Hizmetlerden Windows search'ı kapattım gayette memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Başlıkta dediğim gibi cpu sıcaklığı 90 dereceyi buluyordu sonra task manager dan baktım "Microsoft windows search filter host" yiyormuş.

Ben de aynı sorunu yaşadım. Hizmetlerden Windows search'ı kapattım gayette memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.