|
Bildirim
Madem optimize etme imkanınız var niye kendi kendini optimize etmesi yerine illa ayrı uygulama kurdurup oradan bir şeyler yaptırıyorsunuz. Gömün sistemin içine, kendi kendine yapsın optimizasyonu.
|
Hic gerek yoktu. Su gereksiz yukledigi tum servisleri kaldirilabilir yapsinlar yeter. Hala windows 10 kullaniyorum bu sebepten. Sistemi yeni kuruyorum Win11'de 140 process nedir arkadas :D
En guzeli Windows 7'ydi hic bozmayacaklardi. Her surumde daha da kotu oluyor sistem. |
Eğer antivirüsünüz var ise normalde virüs programı kurulu hali olduğu halde bu programı kurduğunuzda kapalı olan defender açık oluyor ne yaparsanız yapın kapanmıyor. Fakat bu programı kaldırdıktan sonra defenderi kapatabiliyorsunuz. Halen geliştirilmesi lazım tabi. |
|
Şimdi kurdum baktım. Yakında bunu gömülü hale getirirler. Ayrıca "Taskbar repair" diye içler acısı bir menü eklemişler :D Adamlar sistemdeki bug'ı çözmek için diagnoser yetmiyor diye ek patch çıkarmışlar. |
Eğer antivirüsünüz var ise normalde virüs programı kurulu hali olduğu halde bu programı kurduğunuzda kapalı olan defender açık oluyor ne yaparsanız yapın kapanmıyor. Fakat bu programı kaldırdıktan sonra defenderi kapatabiliyorsunuz. Halen geliştirilmesi lazım tabi. |
|
Pup-up uygulama engellesi de varmış. Görünenden fazla özelliklere sahip. Microsoft bunu yıllar önce yapmalıydı 30 yıl önce :) |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
bence pcde bunlara gerek yok . |
|
Tüm drivlerları update edebileceğimiz bir bölüm var ekstra uygulamaya erek olmadan tek tıkla haloluyor kullanışlı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir zamanlar CCleaner'ı sudan sebeplerle engellemeye çalışan Microsoft şimdi CCleaner'a öykünmeye başlamış. |
|
Zaten ücretsiz değil mi ;) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |