slm arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekkür aderim
Windows Small Business Server 2003 işletim sistemi kurulu serverımız var makina kendini 3-4 saate bir kapatıyor. sorun neden kaynaklanabilir windows tekrar kuruldu ama sorun çözülmedi sebeb Active Directory kurulu oladığı için kaynaklanıyor olabilirmi ???*
bunun sorunu nu sisteme bağlamadan önce donanımla ilgili sorunları araştırman daha yerinde olacaktır. son zamanlarda sıcakların artmasıyla kilitlenmeler çok artmaya başladı. bu yüzden şuanda sorunu yaşadığın bilgisayarı klamı bir ortama alıp odayı iyice soğutarak test et. nitekim bir kaç bilgisayarda ekstra fanlar bağlamamıza rağmen sorun çözülmüyor üfleyen fanlarda dışarıdaki sıcak havayı içeri almaktan başka bi işe yaramıyor.
tavsiyem klimalı bir odada sohuk havada test et eğer sorun devam ederse tekrar bize bildir. yardımcı olmaya çalışayım. bir çok kez enterpirice 2003 kulandım..
activ directory ile ilgisi olduğu hiç sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: bilo
slm arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekkür aderim
Windows Small Business Server 2003 işletim sistemi kurulu serverımız var makina kendini 3-4 saate bir kapatıyor. sorun neden kaynaklanabilir windows tekrar kuruldu ama sorun çözülmedi sebeb Active Directory kurulu oladığı için kaynaklanıyor olabilirmi ???*
small business lar active directory ve domain ortamı olmadığı için kendini sürekli restart eder..
tşk ederim arkadaşlar evt domain gerekiyormuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme