Şimdi Ara

windows sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A arkadaslar wındows bır problemım xp ısletım sıstemı kurdum dun aksam sıstem dosyalarını d ye atmıs IO.sys ntldr ntdetect.com vs vs bu dosyaları buraya atmıs ayrıca sıstem D olmus dosyalar C olmus wındows 7 kurayım duzelır dedım ama olmadı wındows 7 de aynen dosyalarını oraya attı dosyalarımda fazla yedekleyemıyorum bu sorunu nasıl asabılırım ve suanda bakdım wın 7 kurarken dosyalarımın oldugu kısım gorunmuo :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aprcc -- 15 Eylül 2009; 1:19:21 >

• Verilerinizi usb hdd kutu yardımı ile yedekliyebilirsiniz yada başka bir kasaya 2. hdd olarak takıp'da yapabilirsiniz. Verilerinizi yedekledikten sonra o takılı pc de c-d yi biçimlendirin, daha sonra kasanıza takın ve format esnasında c-d yi birleştirip ham bir hdd yapın, daha sonra c- d bölüp c ye yükleme yapın, yine aynı sorunu verirse biosu resetleyin. Çünki işletim sistemi kurulum aşamalarını takip eder bios kafası karışmış olaabilir.
  • Elimde Hdd olsa cokdan tasıcam ama tasıyamıyorum :D
  • Arkadaşım aynı şey benim başıma geldi.Öncelikle 2 diskide sileceksin (biçimlendirmeyeceksin Sileceksin) ve yeniden C ve D oluşturup biçimlendirip windowsunu c ye kuracaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.