Şimdi Ara

windows sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar arkadaşlar benim bilgisayarım geçenlerde kapandı ve şu anda açılmıyor. 2 tane hata alıyorum .( bilgisayarımda windows 7 yüklü)
    1) bilgisayarı normal başlatmaya çalıştıgımda windows başlatıyor yazsından sonra bilgisayar açılmıyor ve mavi ekran veriyor.
    2) recomended şekilde açmaya çalıştıgımda ise yine windows açılmasıyla ilgili bi yazı geliyor bu sefer herhangi bir hata vermeden siyah ekranda takılı kalıyor.
    safe modda falan açmayı denedim sonuç aynı açılmadı.

şimdi bilgisayara format atıp kurtarmak istedim ve cdden boot etmesi için ayarını yaptım . windows 7 cd kurulum cdsi ayarladım . cd dvd den kurulum için herhangi bir tuşa basın yazısı geliyor bilen arkadaşlar bilir ona bastıgımda yine windows instaling files dedikten sonra yine takılıyor yani format bile atamıyorum. acaba xp formatı denesem kurtarabilir miyim lütfen yardımcı olun. derdime bir çare.

• Harddiski biçimlendirdin mi yoksa direk mi yükleme yapmaya çalıştın
  • harddiskle ilgili herhangi birşey yapmadım sıradan bir sabah uyandım ve bilgisayarımı açmaya çalıştım fakat bunlar geldi başıma format işinide bilgisayar açılmayınca mecburen denemek zorunda kaldım şuan format dahi atamıyorum windows 7 yi akşam birde xp deniycem ama sonucun değişeceğini pek zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinkurtt -- 24 Eylül 2012; 17:05:34 >
  • hdd kablolarını sök başka slota tak yapar arada öle
  • arkadaşlar windows xp formatı atmaya çalıştım fakat harddisk hatası verdi söylediğiniz gibi çözümü nedir peki toshiba satellite a300-15b laptopumun modeli içini açıp harddisk çıkmış diye bakayım mı takıp çıkarırım tekrar olmassada harddiski değişirsem düzelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

hdd kablolarını sök başka slota tak yapar arada öle

dediğin uygulamayı nasıl yapıcam içini tamamen açmam mı gerek yoksa hddsi altta mı oluyor laptopun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinkurtt

quote:

dediğin uygulamayı nasıl yapıcam içini tamamen açmam mı gerek yoksa hddsi altta mı oluyor laptopun?

neyse alttan hddyi çıkarıp taktım olmadı zaten mecburen içini açıcam bu dakikadan sonra o da olmassa zaten hdd gitmiştir herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

neyse alttan hddyi çıkarıp taktım olmadı zaten mecburen içini açıcam bu dakikadan sonra o da olmassa zaten hdd gitmiştir herhalde

laptopmuş makina ben masaüstü sandım dostum kusra bakma ama sorun hdd yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

laptopmuş makina ben masaüstü sandım dostum kusra bakma ama sorun hdd yani

Aynen hocam laptop ya makine masaustu degil icine bakcaz herhalde artik baska carem kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.