Şimdi Ara

Wİndows Sürücü modeli-Bu yükleme paketi açılamadı. Hata iletisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Wİndows Sürücü modeli

Bu yükleme paketi açılamadı. Bunun geçerli bir indows Installer paketi olduğunu doğrulamak için uygulamanın satıcısıyla bağlantı kurun..

Aynen bu hata mesajı geliyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhaba ,
    Hatada tam olarak ne diyor yazarsanız yardımcı olabiliriz. yada windows installer 3.1 'i kurdunuz mu ?
  • Gerçekten yardımcı olursanız çooook sevinicemmm

Aynen yazıyorum Hata mesajını ;

Wİndows Sürücü modeli

Bu yükleme paketi açılamadı. Bunun geçerli bir indows Installer paketi olduğunu doğrulamak için uygulamanın satıcısıyla bağlantı kurun..

Aynen bu hata mesajı geliyor
  • Yüklediğin progra paketi sendeki Windows sürümü ile uygun değil.Aynı programın sana uygun versiyonunu bulmalısın. Mesela 32 bitlik işletim sistemi kullanıp 64 bit uyumlu bir program kurmaya çalışırsan bu hatayı verir.Ya da Xp kullanırken Vista uyumlu bir program yüklersen...
  • yada sende çoğu insan gibi sp3 kurbanısın sistemde sp 3 varsa kaldırıp dene
    microsoft un kendi programı olan wiraless keyboard mouse programı bile sp3 ile çakıştı kaldırdım sp 3 ü sonra düzeldi
  • yanı arkadaşlar sıstemmı yetersız geldıgındenn ? xp sp 2 kullanıyorum... formatmı atmam gerekıyor
  • Sorunu anlamadım ki..

ne zaman hangi durumda bu sorun ortaya çıkıyor? Biraz daha ayrıntı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Sorunu anlamadım ki..

ne zaman hangi durumda bu sorun ortaya çıkıyor? Biraz daha ayrıntı.

Sorun NFS Undercover ı indirdim yuklemeye çalışırken oyunu bu hata mesajını alıyorumm
    Kaç kere denedıysem olmadı.. Wındıws ınstallerı kaldırdım son surumunu kurdum yıne olmadı

• Oyunun setup dosyasında sorun olabilir..
  • Bir çok kişi indirip oyunu kurmuş bende neden böyle bir sorun oldu bende anlam vermeedım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.