Bildirim
Wİndows Sürücü modeli-Bu yükleme paketi açılamadı. Hata iletisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba ,
Hatada tam olarak ne diyor yazarsanız yardımcı olabiliriz. yada windows installer 3.1 'i kurdunuz mu ? -
Gerçekten yardımcı olursanız çooook sevinicemmm
Aynen yazıyorum Hata mesajını ;
Wİndows Sürücü modeli
Bu yükleme paketi açılamadı. Bunun geçerli bir indows Installer paketi olduğunu doğrulamak için uygulamanın satıcısıyla bağlantı kurun..
Aynen bu hata mesajı geliyor -
Yüklediğin progra paketi sendeki Windows sürümü ile uygun değil.Aynı programın sana uygun versiyonunu bulmalısın. Mesela 32 bitlik işletim sistemi kullanıp 64 bit uyumlu bir program kurmaya çalışırsan bu hatayı verir.Ya da Xp kullanırken Vista uyumlu bir program yüklersen... -
yada sende çoğu insan gibi sp3 kurbanısın sistemde sp 3 varsa kaldırıp dene
microsoft un kendi programı olan wiraless keyboard mouse programı bile sp3 ile çakıştı kaldırdım sp 3 ü sonra düzeldi -
yanı arkadaşlar sıstemmı yetersız geldıgındenn ? xp sp 2 kullanıyorum... formatmı atmam gerekıyor -
Sorunu anlamadım ki..
ne zaman hangi durumda bu sorun ortaya çıkıyor? Biraz daha ayrıntı. -
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Sorunu anlamadım ki..
ne zaman hangi durumda bu sorun ortaya çıkıyor? Biraz daha ayrıntı.
Sorun NFS Undercover ı indirdim yuklemeye çalışırken oyunu bu hata mesajını alıyorumm
Kaç kere denedıysem olmadı.. Wındıws ınstallerı kaldırdım son surumunu kurdum yıne olmadı
-
Oyunun setup dosyasında sorun olabilir.. -
Bir çok kişi indirip oyunu kurmuş bende neden böyle bir sorun oldu bende anlam vermeedım -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ekran çözünürlüğü 1024x768 değişmiyor
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- power saving mode ne demek
- youtube geçmişimde izlemediğim videolar var
- iso dosyası nedir
- root kaldırma
- video boyutu küçültme
- oem açılımı
- wifi hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X