Merhaba arkadaşlar, şimdi sizlere bir hatadan ve çözümünden bahsedeğim nette bayağı araştırdım ama pek bilgi bulamadım o yüzden bu hata ile karsılasanlar olur ise bu anlatım ile bu dertten kurtulabilirler. Gerçi bu hata genelde xp de olan ve çözümü forumlarda sayfalarca olan bir hata ama windows 7 de kimse pek karşılasmamıs. Gelelim sadade ''\ Windows \ system32 \ config \ system'' bu hata kayıt defterinin bozuldugunu gösteren bir hata ve sisteminizin açılmamasına sebep olan ve hatta onarmaya bile musade etmeyen bir hata. Çözümü için bi kaç yere baktım baya dolastırmıslar komut istemi ile vs vs çözmeye calısmıslar ama hepsını denedım bir işe yaramadı.
Çözüm HDD yi söküp harici disk kutusu ile yada baska bir makınaya ikinci disk şeklinde bağlantı yapıyoruz (Eğer diski sökme işi yada hdd kutusu sıkıntı ise mini xp yi içinde barındıran kurtarma cd leri ile de yapılabilir) daha sonra sırası ile C:\Windows\System32\config\RegBack (yani ''C'' windowsun kurulu oldugu yer bu farklılık gösterebilir '' ) klasörünün içindekileri kopyalayıp C:\Windows\System32\config klasörüne yapıstırın ve gelen soruya kopyala ve değiştir deyin olay bu kadar.. zaten bu regback klasörü config klasorunun içinde yanı bozukları regbackdakı sağlam dosyalar ıle degıstıryoruz..
Umarım işinize yarar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme