Şimdi Ara

Windows'un etkinleştirilmemiş sürümlerinde Edge özellikleri kısıtlanacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Söyle bir cift cekirdekli nostaljik bir laptop alsam da, Windows XP ve hatta Debian Woody kullansam eski günlerdeki gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mayıs 2024; 21:4:56 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

şu an iş yerimde xp kullanıyorum mecbur çünkü lisanslı ürün var içerisinde başka bilgisayara da aktarma ile uğraşmadık açıkçası başka bilgisayar İsa oluyor mu bilmiyorum mecbur kullanıyorum hala yaşıyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt

geçmiş mesajlarıma bak. windows 7 için güncelleme çıkartanlar var. o güncelleme ile windows 7 kullanmaya devam edenler hala var. bu kullanmaya devam edenler içerisinde ücretini ödeyerek güncelleştirme almaya devam eden firmalar var yanlış bilmiyorsam. bu bahsettiğim güncellemeler aynı da olması bir yana bazıları da windows7 nin kullanılabilmesine yönelik bazı güncelleştirme eklentilerini de kaldırıyor.

• The souls migration kullanıcısına yanıt

Sağ ol hocam bakıcam

• The souls migration kullanıcısına yanıt

Windows 7 kullanırlar. Mesela bizim discide, bir bilgisayar var, gittigin zaman, panoramik röntgen filmini görüntülüyorlar, disci senin ceneyi bir hatırlasın diye.. Ben aynı disciye neredeyse 15 senedir gidiyorum, ilk gittigimde Windows 7 vardı, hala Windows 7 var.. Bilgisayarın görevi, sadece anlık cekilen röntgenleri ekrana yansıtmak ve dosya halindeki röntgenleri görüntülemek.. Simdi bu adam, Windows 7'yi 50 sene bile kullanır.. Röntgen ekipmanı bozuluncaya kadar kullanır.. Yine Windows XP'li cihaz bu sekil coktur.. Bundan farklı olarak bir sürü kullanım senaryosu vardır mutlaka.. Fabrikalarda üretim amacıyla kullanılabilir, tıbbi cihazlarda kullanılır, belki ATM gibi seylerde yine eski Windows versiyonları kullanılabilir.. Bu gibi kullanım alanlarında güncelleme ve yeni windows sürümlerine zaten gerek yoktur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mayıs 2024; 22:10:8 >

Windows XP bence bugüne kadar cıkartılmıs en iyi windows versiyonudur. Güvenlik yönünden ilkel, fakat bunu saymazsak, tam olarak olması gerektigi gibidir..

Vista zulümdü

Evet vista en dandik versiyonlardan biriydi zaten. Hatırladıgım kadarıyla, ram optimizasyonu cok kötüydü. Windows 7'de o ram sorununu cözmüslerdi.. Fakat onun da, GUI'sinin diğerlerinden daha güzel oldugunu söyleyenler vardı galiba.. Bana göre en iyisi Windows XP'dir.. Gercekten cok hafif bir Windows, Linux'de de KDE ve Gnome gibi cöplerden nefret ederim orada da XFCE favorim.. Gerci yeni Windows cöpleriyle karsılastırınca onlar bile masum kalıyor.. Hatta denemek isteyen olursa, Init sistemiyle birlikte gelen Devuan Linux ve XFCE denesin.. Windows XP gibi hafif bir gereksiz özellik icermeyen bir isletim sistemi kullanmıs olursunuz.. Yani sistemin ne kadar güclü oldugu da önemli degil.. Hani Ram koyun, bilgisayar güclü olsun, ne olacak, Windows abi yeeee, bilgisayarın dandik olmasa calısır yeee diyen ileri zekalılar olabiliyor mesele o değil.. Ne kadar gereksiz özellik icermezse o yazılım o kadar kullanıcı dostudur.. Arch'ı ben de sildim zaten Devuan diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mayıs 2024; 22:40:9 >

2007 di heralde lg laptop vista ile gelmişti çok kötüydü hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.