|
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 11 Mayıs 2024; 22:10:40 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
20TL'ye windoz etkinleştirmeyen kaldı mı? |
|
Bu haberi okuyanlar içinde edge nedir diye soracak o kadar fazla kişi var ki, acaba Microsoftun bundan haberi var mı? |
|
|
Zaten chrome kullanıyoruz |
chrome kullanıyoruz ama sıkıntılı ya. chrome kasmaya başlıyorsa anla ki; arka planda bekleyen güncellemesi var. ben çoğunlukla fabrika ayarlarına yüklemeyi ve geçmişi de silerek kullanmayı tercih ediyorum. bana sanki zamanla şişiyor gibi geliyor. aslına bakarsan daha başlangıçta şişiyor. |
Kesinlikle hocam geçmişi sil yaparım her akşam gün değil hattta tüm geçmişi sil yapıyorum faydalı bence de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"ayarlar/ bellek tasarrufu/ enerji tasarrufu/ hız" seçenekleri normalde hepsi açık. bunları kapatsan bile cpu, güç ve bellek kullanımında fark görem,yorum ben. açıkken işe yaraması lazım ama bir fark göremiyorum ben. "bu tarayıcı otomatik güncelleme yapamıyor" şeklinde kaç sefer geri bildirim yaptım ama fark yok. hala kendin gireceksin ayarlara, chrome hakkındaya bakacaksın o zaman güncelleştirme yapmaya başlıyor. hatta bir zamanlar bu kısımda bol bol güncelleme yapılamıyor hatası çıkıyordu. en azından bunu düzelttiler. nedense bırakamıyoruz da. |
Hocam eski laptop var wşndows 7 ona güncelleme gelmiyor ad block ta yüklenmiyor onun çözümü var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |