Şimdi Ara

Windows 10 Gerçek Zamanlı Koruma ( Windows Defender ) Kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 10 Pro 2004 sürümünü kullanıyorum.

Windows güvenlik duvarını tamamen devre dışı bırakmayı bilen yardımcı olacak arkadaşlar var mı ? "Gerçek zamanlı koruma" yı kapatıyorum yeniden başlatıyorum bilgisayarı tekrar açılıyor otomatik olarak. Ben komple kapamak istiyorum gerçekten kesin çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 10 Gerçek Zamanlı Korumayı Kapatma

Windows 10'daki Gerçek Zamanlı Koruma, bilgisayarını zararlı yazılımlara ve diğer tehditlere karşı koruyan bir özelliktir. Ancak, bazı durumlarda, Gerçek Zamanlı Korumayı kapatman gerekebilir.

Gerçek Zamanlı Koruma Kapatma Yolları

1. Ayarlar menüsünden kapatma: Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Windows Güvenliği > Virüs ve Tehdit Koruması'na git. "Ayarları yönet" bağlantısına tıkla ve "Gerçek Zamanlı Koruma" seçeneğini kapat.
    2. Grup İlkesi Düzenleyicisi aracılığıyla kapatma: Grup İlkesi Düzenleyicisi'ni (gpedit.msc) aç. Yerel Bilgisayar İlkesi > Bilgisayar Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > Windows Defender Antivirüs'e git. "Gerçek Zamanlı Koruma'yı Kapat" politikasını bul ve etkinleştir.

Gerçek Zamanlı Koruma Kendi Kendine Açılıyorsa

Bazı durumlarda, Gerçek Zamanlı Koruma kendi kendine açılabilir. Bunun nedeni genellikle bir grup ilkesi ayarının veya kayıt defteri anahtarının etkisiz hale getirilmesidir.

Gerçek Zamanlı Koruma Kalıcı Kapatma

Gerçek Zamanlı Koruma'yı kalıcı olarak kapatmak istiyorsan, kayıt defterinde bir değişiklik yapman gerekebilir. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni (regedit.exe) aç. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender'a git. "DisableAntiSpyware" adlı bir DWORD değeri oluştur ve değerini 1 olarak ayarla.

Önemli Not

Gerçek Zamanlı Koruma'yı yalnızca zararlı yazılım taraması veya özel bir görev için kapatmanı gerektiğinde kapatman önerilir. Bu özelliği devre dışı bırakmanın bilgisayarını virüsler, truva atları ve diğer kötü amaçlı yazılımlara karşı savunmasız hale getirebileceğini unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok teşekkür ederim hocam.

• Norain kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Şu belayı kapatabildim sonunda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.