Şimdi Ara

Windows Update Güncelleştirmeleri İndiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar güncellemeleri denetledigimde 950 mb güncelleme görünüyor. Fakat yüklemeye başladığımda hiç inmiyor. Acaba dosya büyük olduğu için yavaş mı iniyor diye düşündüm saatler geçti ama yine de inmiyor. Ne yapmam lazım, sorun ne olabilir yardım eder misiniz ? (Windows 8.1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallavi- -- 21 Ekim 2015; 15:29:38 >

• denetim masası/sorunları gider buraya gir ordan Sistem ve Güncelik bölümünden ''Windows update ile ilgili sorunları düzelt'' seçeneğine tıkla. Eer hata varsa o düzeltir.
    Ek olarak güncellemeleri indir dediğinde %0 da bekliyorsa endişelenme iniyor o biraz bekle birden %100 olucaktır o bende de oluyor
    . Tabi bekleme süresi internet hızına göre değişiyor.
  • Aynı sorun Win7'de de var. Svchost.exe 1 gb'yi geçmiştir bu yüzden. Global bir sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft her ayın 2. salı günü güncelleme yayınlar ve ilk yayınlandığı günlerde aşırı bir yoğunluk ve yavaşlık olur. Bu dönemde ise normaldir.
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Vakit ayırdığın için teşekkür ederim. Dediğini denedim daha önce sonuç böyleydi. Bundan sonra tekrar denedim fakat yine inmedi. İnternet hızım iyi, dediğin gibi iniyor olabilir diye düşünerek uzun süre bekledim ama sonuç değişmedi.
     Windows Update Güncelleştirmeleri İndiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Microsoft her ayın 2. salı günü güncelleme yayınlar ve ilk yayınlandığı günlerde aşırı bir yoğunluk ve yavaşlık olur. Bu dönemde ise normaldir.

aylardır hemen her gün deniyorum ama olmuyor malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.