Şimdi Ara

windows update sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ardakaşlar bilgisayara güncelleme yapçam uzun süre böyle kalıyor ve sonra '80072efe' hatasını verioyr int yazanların hepsini yaptım diye bilirim win 8.1 pro
    Aynı şekilde windows defender da yapıyor %25 doluyor ondan sonra ilerlemiyor
    windows update sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoysemih -- 6 Şubat 2019; 19:51:2 >

• İnternetten doğrudan update kurulumunu indirin ya da format atıp güncellemeyi deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnternetten doğrudan update gerçekten çok zahmetli format işide wine. format sürücüsü yüklü değil :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoysemih

İnternetten doğrudan update gerçekten çok zahmetli format işide wine. format sürücüsü yüklü değil :(
    microsoftun sitesinden windows 8 in son sürümünü indirin böylelikle tüm güncellemeli hali yüklenmiş olur format atmak için flash belleğe falan gerek yok hdd üzerinden kendi kendine format atabilirsiniz. Daha detaylı bilgi isterseniz yardımcı olabilirim.
  • Yeni kullanıcı hesabı açıp onu admin yaptım digeriniri sildim hata düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoysemih

Yeni kullanıcı hesabı açıp onu admin yaptım digeriniri sildim hata düzeldi
    Sonucu paylastiginiz icin tesekurler

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Hocam windows 10 öncesinde sadece ana güncellemeleri entegre ediyorlar. Bizzat denedim 5 sene önce indirdiğim iso ile geçen sene indirdiğim isoda hash karşılaştırması yaptım. Birebir aynı çıktı. Şu anda MS sunucularında bulunan 8.1 imajları en son 2014'te güncelleme aldı. Elinizde varsa boşuna indirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 7 Şubat 2019; 15:22:53 >
  • Hocam cok tesekkur ederim bu bilgi cok isime yarayacak bizde direk guncelleniyor saniyoruz ms neden boyle yapmis anlamadim

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Uğraşmamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 7 Şubat 2019; 14:8:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Uğraşmamak için.
    Yaptiklarida yanlistir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.