Şimdi Ara

Windows Vienna Ekran Görüntüleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: vincent mancini

büyük ihtimalle fake bence...
    windows 7 ismi daha güzel zaten bence

bence de windows 7 daha güzel bir isim
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

eskiden longhorn'un alpha sürümlerinin torrent'a düşmesi gibi neden vienna'nın da alphaları torrenta düşmedi

Önce Vista'yı adam gibi çözelim de... Vienna'ya da bakarız sonra.

Bu arada Vienna veya nam-ı diğer Windows 7'nin kod adı " Blackcomb " . Vista'nın kod adı Longhorn'du mesela.
  • yalan bu yaa....daha dün vistayı çıkardı para kazanmadan yenisini çıkartmaz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodec

yalan bu yaa....daha dün vistayı çıkardı para kazanmadan yenisini çıkartmaz....

zaten çıktı demedik ki. alpha sürümü var daha. bunun final sürümü 2010'da çıkar herhalde.
  • adam gibi bir işletim sistemi yapamadılar gitti....sistemle cebelleşmekten kullanıcı işini yapamıyor...yok bi de o kadar para veriyosun (ki kesinlikle o kadar parayı haketmiyorlar) ,paranla rezil oluyosun....

adamlar bizi kazıklarken ,işe yaramaz hatalı programları satarken legal oluyor...biz korsan windows alırken illegal oluyoruz sonra...
    önce aynaya baksınlar ver sorsunlar ayna ayna güzel ayna varmı benden illegal bu dünyada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodec

adam gibi bir işletim sistemi yapamadılar gitti....sistemle cebelleşmekten kullanıcı işini yapamıyor...yok bi de o kadar para veriyosun (ki kesinlikle o kadar parayı haketmiyorlar) ,paranla rezil oluyosun....

adamlar bizi kazıklarken ,işe yaramaz hatalı programları satarken legal oluyor...biz korsan windows alırken illegal oluyoruz sonra...
    önce aynaya baksınlar ver sorsunlar ayna ayna güzel ayna varmı benden illegal bu dünyada...

Ağzına sağlık +1
  • Fake haber olarak kalmış sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

Fake haber olarak kalmış sanırım

5 Eylül 2007 tarihinden kalma konuyu uplamışsın
  • niye hortlatıyosunuz böyle konuları
  • quote:

Orijinalden alıntı: @FÜVV

adam gibi bir işletim sistemi yapamadılar gitti....sistemle cebelleşmekten kullanıcı işini yapamıyor...yok bi de o kadar para veriyosun (ki kesinlikle o kadar parayı haketmiyorlar) ,paranla rezil oluyosun....

adamlar kusursuz bi işletim sistemi yapsalar diğerlerinden para kazanamazlar, yapamadıklarından değil bilerek mükemmel yapmıyorlarher türlü sektörün içerisinde görürsün bunu, özellikle cep telefonlarında..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.