Şimdi Ara

Windows Vienna Ekran Görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KAYNAK:http://osbeta.org/koncepcja_windows_vienna____ja/art.54.pliki.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 3 Eylül 2007; 21:02:51 >

• Gerçek olabilir belki çünkü bu görüntülerden oluşan bir video da YouTube'da vardı. Tabi YouTube videosu da sahte değilse.
  • Gerçekten böyle birşey varsa denemek lazım güzele benziyor
  • Gerçek olabilir..Bence artık olağanüstü şeylere açık olmalıyız..
  • Arkadaşlar ben zaten Internet'ten araştırdığıma göre Windows Vienna hakkında bazı bilgiler topladım (gerçek olmayabilir ancak Vienna adı altında sunulan birçok SS ve videoda vardı bu söylenen özellikler)

- Başlat menüsü olmayacak. Onun yerine şeffaf bir bölme olacak(mış).
    - YouTube'da da yayınlanan ve Microsoft'un hazırlayıp sunduğu bir Vienna hazırlık videosuna göre, masaüstü yerine artık odaiçi gezinimi olabilir(miş). Ama planlanıyor, henüz Windows Klasik temalı pencere ve simgelerden bir animasyon yapmışlar onu gösteriyorlar şimdilik.

YouTube'da "Longhorn", "Vienna" gibi anahtar kelimeler ile aratın bulursunuz. (Longhorn ==> Vienna'nın kod adı)

- Windows Vienna'nın adı "Windows 7" olabilir.

- WinFS adında yeni bir dosya sistemi olacak(mış).

- "Windows Aero 2" diye birşey olacak. Şimdiki Linux'un XGL Beryl'inin yanında ilkel kalan Aero temasının daha gelişmiş hali.

• Arkadaşlar eğer bu gerçekse hatırlarsanız Windows Vista nın bu ilk beta sürümleri ile final sürümü arasında farklar çok çok büyüktü.E o zaman bunlarda daha ilk görüntüler olduğuna göre final srümü bundanda güzel olcak.İşte gerçekten süepr bişey beklliyor bizi.

ARKADAŞLAR BURDA WİNDOWS LİVE MESSENGER 11 DİYOR YA DAHA 8.5 BETA YENİ ÇIKTI BİSMİLLAH HELE İLGİNÇ WALLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 3 Eylül 2007; 22:10:43 >
  • Umarım gerçektir çok güzel çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada ss lerde dikkatimi çeken hdd ler oldu biri 1TB diğeri 1,5TB maşşallah
  • Güzele benziyor ama inşallah Vista gibi olmaz. Malum WinFS bundan sonraki işletim sistemine kalmasın da
  • Selamlar ;

Cahilliğimi mazur görün, konuda bahsi geçen Windows Vienna'yı ilk burada gördüm.Bu yeni bir işletim sistemi yanılmıyorsam, yoksa ben mi yanlış anladım ?

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Cahilliğimi mazur görün, konuda bahsi geçen Windows Vienna'yı ilk burada gördüm.Bu yeni bir işletim sistemi yanılmıyorsam, yoksa ben mi yanlış anladım ?

Saygılarımla.

evet öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Arkadaşlar ben zaten Internet'ten araştırdığıma göre Windows Vienna hakkında bazı bilgiler topladım (gerçek olmayabilir ancak Vienna adı altında sunulan birçok SS ve videoda vardı bu söylenen özellikler)

- YouTube'da da yayınlanan ve Microsoft'un hazırlayıp sunduğu bir Vienna hazırlık videosuna göre, masaüstü yerine artık odaiçi gezinimi olabilir(miş). Ama planlanıyor, henüz Windows Klasik temalı pencere ve simgelerden bir animasyon yapmışlar onu gösteriyorlar şimdilik.

YouTube'da "Longhorn", "Vienna" gibi anahtar kelimeler ile aratın bulursunuz. (Longhorn ==> Vienna'nın kod adı)

- "Windows Aero 2" diye birşey olacak. Şimdiki Linux'un XGL Beryl'inin yanında ilkel kalan Aero temasının daha gelişmiş hali.

Birkaç şey daha ekliyorum,

- Client ve Server olarak ikiye ayrılacak(mış).

- Ve her yerde dolaşan bir söylentiye göre son 32bit MS işletim sistemi, şu an Beta'sı olan seneye tam sürümü çıkacak olan Server 2008'miş. Bu Vienna (nam-ı diğer 7) sadece 64-bit (x64) tabanlı olacakmış.

(Bu kesin bilgi)
    - Temelleri Hindistan'da atıldı. MS-DOS ve Windows 95-98-3.1 gibi eski sürümler ile uyumlu olacakmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

Arkadaşlar eğer bu gerçekse hatırlarsanız Windows Vista nın bu ilk beta sürümleri ile final sürümü arasında farklar çok çok büyüktü.E o zaman bunlarda daha ilk görüntüler olduğuna göre final srümü bundanda güzel olcak.İşte gerçekten süepr bişey beklliyor bizi.

ARKADAŞLAR BURDA WİNDOWS LİVE MESSENGER 11 DİYOR YA DAHA 8.5 BETA YENİ ÇIKTI BİSMİLLAH HELE İLGİNÇ WALLA

+
    Microsoft Office 14
    Internet Explorer 12
    Windows HD Player
    Pulpit 2D / 3D

Demek ki arada 4-5 tane sürüm daha olacak. Ama 3-4 sene içinde bunlar ne sıklıkla çıkacak, acayip

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

Arkadaşlar eğer bu gerçekse hatırlarsanız Windows Vista nın bu ilk beta sürümleri ile final sürümü arasında farklar çok çok büyüktü.E o zaman bunlarda daha ilk görüntüler olduğuna göre final srümü bundanda güzel olcak.İşte gerçekten süepr bişey beklliyor bizi.

+
    Microsoft Office 14
    Internet Explorer 12
    Windows HD Player
    Pulpit 2D / 3D

Demek ki arada 4-5 tane sürüm daha olacak. Ama 3-4 sene içinde bunlar ne sıklıkla çıkacak, acayip

Evet doğru ben onlara dikkat etmemiştim

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben zaten Internet'ten araştırdığıma göre Windows Vienna hakkında bazı bilgiler topladım (gerçek olmayabilir ancak Vienna adı altında sunulan birçok SS ve videoda vardı bu söylenen özellikler)

Birkaç şey daha ekliyorum,

- Client ve Server olarak ikiye ayrılacak(mış).

- Ve her yerde dolaşan bir söylentiye göre son 32bit MS işletim sistemi, şu an Beta'sı olan seneye tam sürümü çıkacak olan Server 2008'miş. Bu Vienna (nam-ı diğer 7) sadece 64-bit (x64) tabanlı olacakmış.

(Bu kesin bilgi)
    - Temelleri Hindistan'da atıldı. MS-DOS ve Windows 95-98-3.1 gibi eski sürümler ile uyumlu olacakmış.

buna da ekleme yapayım.

içindeki entegre sanallaştırma teknolojisi ile msdos win 95-98-3.1 gibi eski sistemlerle uyumlu olan programları sanallaştırarak çalıştıracakmış. anlatamadım ama siz anlamışsınızdır.

• aslında OSbeta.org'dakiler Windows Seven Alpha sürümüne ulaşmışsa biz de ulaşabiliriz bir yerlerden. Çünkü vista (longhorn)'un alpha sürümlerine ulaşabiliyorduk. Gerçi pek bir şeye benzemiyordu ama bunun görüntüleri iyi geldi.
  • Aslında olay çok basit.Microsoft yeni bir işletim sistemi üzerinde alışıyor ve bu işletim sistemi Windows Vista ile gelmeyen tüm yenilikleri barındırıcak.Ayrıca bu sistemi açık kaynak kodlu olma ihtimali de var diyebiliriz.Bir başka durumsa içinde standart office yazılımları da barındırıcak ve hem 32 bit hemde 64 bit olarak ikiye ayrılıcak.Bunun sebebi heralde eski makineleri değerlendrmektir diye düşünüyorum.Microsoft artık asıl kazancı web üzerinden sağlıycak........
  • vistayı halletti de vienna kaldı adama demezler mi sen önce xp ve vista için bir sp çıkar diye
  • eskiden longhorn'un alpha sürümlerinin torrent'a düşmesi gibi neden vienna'nın da alphaları torrenta düşmedi
  • büyük ihtimalle fake bence...
    windows 7 ismi daha güzel zaten bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.