Şimdi Ara

Windows vista-bsplayer sorununa yardım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ,windows vista ultimate kullanmaktayım 1 aydır .1 hafta önceye kadar hiç bir problem yaşamıyordum bs player ile fakat son bir haftadır görüntü yok ,ses war , anlamadım neden.!!ACE mega codecs pack kullanıyorum ,profesional edition, media player açıyor ne istersem fakat o na da alt yazıları açtıramıyorum ;zaten o nedenle bs player kullanıyordum istediğin alt yazıyı dilediğin yerden ekleyebiliyorsun diye ama ne oldu anlayamadım şu anda bsplayer filmin sesini veriyo, alt yazısını açıyor, görüntü yok!!yani derdim alt yazısıyla sesiyle görüntüsüyle her türlü film formatını açıp izleyebilmek bildiğiniz bir çözüm ya da önereceğiniz başka bir program warsa sevinirim .yardımlarınızı bekliyorum .yalnız tekrarlıyorum windows vista kullanıyorum uyumlu bir program ya da ona göre bir çözüm olursa sevinirim.
    P.S.:Şimdiden donanım habere ve hepinize çok teşekkür ederim....

• programı sil birdaha yükle düzelir olmazsa format at
  • yeniden yükledim olmadı hatta bs pro yükledim o da aynı hatayı verdi ,format atmadan bir çözüm bulmak istiyorum mümkünse çünkü format başlı başına bi sürü iş.Gene de çok sagol...
  • Arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda sorunu giderdim hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim.
    Konu kapatılabilir.
  • Dostum nasıl çözdüğümü buraya yazsan çünkü aynı soruptan bende muzdaribim.
  • nasil cozdun problemi yazabilirmisin
  • Hocam hakkatten yazsaydın keşke nasıl çözdüğünü yaws :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır beyler

Ayarlar => görüntü hareketlendirmesinden hareketlendirme tipi comboboxtan directdraw'ı seçin hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.