Şimdi Ara

Windows Vista`da Silkroad Sorunu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tibetli

Vistayı Bırak Mac Ox u Yükle.

silkroadı mı destekliyor :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

Orjinalden alıntı: tibetli

Vistayı Bırak Mac Ox u Yükle.

silkroadı mı destekliyor :D

sanırsam öyle galiba arkadaş vistayı aşmış :P
  • bende vistayi kurudm nve iki isletim sistmei kulalnıyorum xo de var
    simdi xp de kullandıgım silkroadı wistada kulalnıyorum ve silkroad .exe ve client.exe ye sag tıklayıp yonetici olakrak ac seceneklerini ce xp sp 2 uyumlduru secenekleriin isretledim.. Np calsıyor yani agyet guzel :)
  • ya bu visdata sistem32-direver-etc deki host dosyasının nasıl degişdirilecegini bilen varmı :)
  • ya bu formda ne hikmetse sorunu yasdıkdan sonra cösülüyor :) su c10 hatasınıda halledersek tam olacak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTeCiK

bende vistayi kurudm nve iki isletim sistmei kulalnıyorum xo de var
    simdi xp de kullandıgım silkroadı wistada kulalnıyorum ve silkroad .exe ve client.exe ye sag tıklayıp yonetici olakrak ac seceneklerini ce xp sp 2 uyumlduru secenekleriin isretledim.. Np calsıyor yani agyet guzel :)

bide klavyedeki harfleri düzgün yazsan :)
  • napcan vista'yı madem sro takılıyon yükle xp pro nu babalar gibi kullan.. Vista'da sahte yazılımların %90 nı calısmıyo zaten senin sro da dx9.0b istediği için desteklemiyor pc'n olmazsa format at diski böl birine xp kur diğerine vista.. Buda bi çözüm
  • arkadaşlar necox KARDEŞ NASIL ÇÖZDÜN YA SENİN PROBLEMİNİ BN ÇÖZDÜM İNTERNETTEN SDK İNDİRDİM AMA ŞİMDİ BEKLİYORUM BEKLİYORUM SRO AÇILMIYOR NE YAPMAM LAZIMKAFAYI YİCEM
  • necox kardeşim nasıl çozdün problemi cevap bekliyorum lütfen yardım edin 82 lvl ım yeni format attım bole yapıo vista açmıyor sro yu helppp
  • oh be saolun
  • sro exe uzerine sag tusla tıkla ozelliklere gir uyumdam xpsp2 yi sec sonra tamamde calistir ,bekle biraz gec ekrana geliyor ilk yuklemede ama yukleniyor ben sorunsuz oynuyorum
  • sro ozellikle dirext9 istemiyorki...

directx 10 daha iyi ve bende hata vermiyor..

vista 32bit home premium

sizin dediginizi ben sadece ecsro icin yaptim

gerci ne gerek var konunun tarihine bak ... kesin guncellemeyle duzelttiler vistayi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemi Ron

sro ozellikle dirext9 istemiyorki...

directx 10 daha iyi ve bende hata vermiyor..

vista 32bit home premium

sizin dediginizi ben sadece ecsro icin yaptim

gerci ne gerek var konunun tarihine bak ... kesin guncellemeyle duzelttiler vistayi

aynısı benim hiç sorun yok
  • Valla benim laptop'da Vista işletim sistemi var.Hiçde problem yaratmadan sro çok rahat çalışıo.
  • yapcağin çok basit silkroadun üstünden özelliklere gelip orda karşina Vista vada XP diye bi çubuk war ordan xp yi şeç ve finish
  • ya bndede oyun açılıo no prob ama log in fln heryer turuncu mavi görüntü yok yani
  • bende de ecsro da olmuştu, ecsroda kullandığım yöntem belki isroda da işe yarar

silkroad kısayoluna sağ tıkla..
    Uyumluluktan Kısayol uyumluluğunu xp yap..
  • Bende vista kullanıcısıyım bu sorunu sadece ECSRO yüklediğimde görmüştüm.. Vista service pack 1 yamasını indir yükle eğer yoksa.. Windows güncellemelerini kontrol ettir ve directx in en son sürümünü indirip yükle..
  • arkadaşlar bende vista kullanıyorum 1 haftaya akdar bi sorun yoktu ama şimdi oyuna giriyorum 5 dk sonra silkroad.exe hatası alıyorum bunun sebebi ney bir çözüm varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar bende tüm yüklemeler olmasına rağmen bir problem var anlamıyorum nedensiz atıyor?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.