bende vistayi kurudm nve iki isletim sistmei kulalnıyorum xo de var simdi xp de kullandıgım silkroadı wistada kulalnıyorum ve silkroad .exe ve client.exe ye sag tıklayıp yonetici olakrak ac seceneklerini ce xp sp 2 uyumlduru secenekleriin isretledim.. Np calsıyor yani agyet guzel :)
ya bu visdata sistem32-direver-etc deki host dosyasının nasıl degişdirilecegini bilen varmı :)
ya bu formda ne hikmetse sorunu yasdıkdan sonra cösülüyor :) su c10 hatasınıda halledersek tam olacak :)
quote:
Orjinalden alıntı: MeTeCiK
bende vistayi kurudm nve iki isletim sistmei kulalnıyorum xo de var simdi xp de kullandıgım silkroadı wistada kulalnıyorum ve silkroad .exe ve client.exe ye sag tıklayıp yonetici olakrak ac seceneklerini ce xp sp 2 uyumlduru secenekleriin isretledim.. Np calsıyor yani agyet guzel :)
bide klavyedeki harfleri düzgün yazsan :)
napcan vista'yı madem sro takılıyon yükle xp pro nu babalar gibi kullan.. Vista'da sahte yazılımların %90 nı calısmıyo zaten senin sro da dx9.0b istediği için desteklemiyor pc'n olmazsa format at diski böl birine xp kur diğerine vista.. Buda bi çözüm
arkadaşlar necox KARDEŞ NASIL ÇÖZDÜN YA SENİN PROBLEMİNİ BN ÇÖZDÜM İNTERNETTEN SDK İNDİRDİM AMA ŞİMDİ BEKLİYORUM BEKLİYORUM SRO AÇILMIYOR NE YAPMAM LAZIMKAFAYI YİCEM
necox kardeşim nasıl çozdün problemi cevap bekliyorum lütfen yardım edin 82 lvl ım yeni format attım bole yapıo vista açmıyor sro yu helppp
oh be saolun
sro exe uzerine sag tusla tıkla ozelliklere gir uyumdam xpsp2 yi sec sonra tamamde calistir ,bekle biraz gec ekrana geliyor ilk yuklemede ama yukleniyor ben sorunsuz oynuyorum
sro ozellikle dirext9 istemiyorki...
directx 10 daha iyi ve bende hata vermiyor..
vista 32bit home premium
sizin dediginizi ben sadece ecsro icin yaptim
gerci ne gerek var konunun tarihine bak ... kesin guncellemeyle duzelttiler vistayi
quote:
Orjinalden alıntı: Kemi Ron
sro ozellikle dirext9 istemiyorki...
directx 10 daha iyi ve bende hata vermiyor..
vista 32bit home premium
sizin dediginizi ben sadece ecsro icin yaptim
gerci ne gerek var konunun tarihine bak ... kesin guncellemeyle duzelttiler vistayi
aynısı benim hiç sorun yok
Valla benim laptop'da Vista işletim sistemi var.Hiçde problem yaratmadan sro çok rahat çalışıo.
yapcağin çok basit silkroadun üstünden özelliklere gelip orda karşina Vista vada XP diye bi çubuk war ordan xp yi şeç ve finish
ya bndede oyun açılıo no prob ama log in fln heryer turuncu mavi görüntü yok yani
bende de ecsro da olmuştu, ecsroda kullandığım yöntem belki isroda da işe yarar
silkroad kısayoluna sağ tıkla.. Uyumluluktan Kısayol uyumluluğunu xp yap..
Bende vista kullanıcısıyım bu sorunu sadece ECSRO yüklediğimde görmüştüm.. Vista service pack 1 yamasını indir yükle eğer yoksa.. Windows güncellemelerini kontrol ettir ve directx in en son sürümünü indirip yükle..
arkadaşlar bende vista kullanıyorum 1 haftaya akdar bi sorun yoktu ama şimdi oyuna giriyorum 5 dk sonra silkroad.exe hatası alıyorum bunun sebebi ney bir çözüm varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
arkadaşlar bende tüm yüklemeler olmasına rağmen bir problem var anlamıyorum nedensiz atıyor?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme