Şimdi Ara

Windows Vista`da Silkroad Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni pc aldım ve vista kurdum. Anca silkroad çalışmıyor ve benden directx 9.0 b yüklememi istiyor. Sorun şu ki vista directx 10 kullanıyor. Bu sorunu internetde saatlerce araştırdım bir tek bende olmadığını gördüm. Türkler arasında bir tek benmi vistada silkroad oynamaya çalışıyorum onuda merak ettim. Türkiye`de araştırmama rağmen bu sorunla karşılaşan birini bulamadım.

Verilen hata alttaki resimde gözküyor. Sorun neyde kaynaklanıyor ve ne yapmam lazım yarımdlarınızı bekliyorum. Şimdiden sağolun.

• vista temasından olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi costance -- 3 Şubat 2007; 12:39:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: costance

vista temasından olabilir

Alakası yok arkadaşım
  • Bende vista kullanmayı dusunuyodum ama vazgectım basıma belamı alıcam
  • Bunu indirip dene bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeelPain

Bunu indirip dene bakalım.

Verdiğin link açılmıyor. İkincisi bu directx dosyasını indirme linkimi?
  • vistanın kendisini bırakın teması ilk cıktıgında bilgisayarımdan kaldırmak icin ne kadar ugrastıgımı allah bilir,ne kadar uyuz bi sey yaaw bu vista . allah kolaylık versin arkadasım bilmioz cevabı sanırsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: necox

Link açılıyor.Evet 9.0c sürümü.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: necox

Link açılıyor.Evet 9.0c sürümü.

Hımm ben silkroadın kendi sitesinden indirmiştim. Kurulumu açtım kur dedim ve anında Finish dedi kurmadan kurdan çıktı. Yani 9.0 ve üstüleride kurmuyor pc ye vistada 10 olduğu için sanırım.
  • Şöyle birşey yapmayı dene;Silkroad'ın .exe dosyasına sağ tıkla,özellikler tıkla tekrar uyumluluğa gel ve uyumluluk modunu windows service pack 2 yap.Uygula de çık.

Birde böyle dene bakalım.
  • quote:

Şöyle birşey yapmayı dene;Silkroad'ın .exe dosyasına sağ tıkla,özellikler tıkla tekrar uyumluluğa gel ve uyumluluk modunu windows service pack 2 yap.Uygula de çık.

Birde böyle dene bakalım.

Dostum harikasın yaa oldu diyecektim emin olmak için tam giriş yapayım dedim oyuna ama çoğu kişinin karşılaştığı şu sorun hata çıktı karşıma;

• Bu linkde modify exe var,onu önce çalıştıaman lazım.

Fakat linki veremiyorum...

Sro_client exe üzerinde compatibility özeliiğinden tüm işaretleri kaldırp oyunu yeninde çalışır bakayım.

Edit:Sorunun devam ederse,modify.exe diye bir dosya var,oyun sırasında directx chek'i iptal edip fix leyen.
    Sorunun kaynağı directx versiyon numarası.Neyse sen sorununu haletmişsin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 3 Şubat 2007; 14:11:30 >
  • Tamam tamam şimdi giriyor oyuna nasuıl olduysa düzeldi arkadaşım sana çok teşekkür ederim. 2 gündür bu sorunla baş edemiyordum şimdi sorun no problem herşey için sağolasın eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenasi44

Bu linkde modify exe var,onu önce çalıştıaman lazım.

Fakat linki veremiyorum...

Sro_client exe üzerinde compatibility özeliiğinden tüm işaretleri kaldırp oyunu yeninde çalışır bakayım.

Edit:Sorunun devam ederse,modify.exe diye bir dosya var,oyun sırasında directx chek'i iptal edip fix leyen.
    Sorunun kaynağı directx versiyon numarası.Neyse sen sorununu haletmişsin zaten.

anladı eminim
  • Hatayı veren gameguard dır.Eger gameguard bu konuda güncelleme yaptıysa,sorun o şekilde düzelmiştir.

Modify.exe game guardı oyun başında bazı dosyaları check etmesi engller (bot programı için kullanılır genelde)

Neyse uzun konu...
  • slm bende visda kurbanıyım wermiş oldugunuz bilgileri dogruladıgım halde gene giremedim.bende ki hata start yazısına tıkladıkdan sonra false die kücük bi pencerede acaip yasılarla bişi yasıo tamam dedigimde veya kapattıgımda aynısından yine cıkıyor onada tamam diyorum error hatası werip 'pak file open failed' diyo banada yardımcı olabilirseniz sevinirim bu arada oyunu ilk kurdugumda uploaddan sonra oyuna giriyo ama tekrar girmeye calısınca böle oluyor
  • Benim PC DE Wista Hiç Bir sorun Yok alaha Şükür
  • ama İlk Önce Drx 9.0 c yükledin Öle Açıldı Yoksa DRX 10 AÇMIYO
  • sanırım düseldi direkt tıklayınca önceki cvpımdaki hatayı veriyor ama 'run as administrator' dan acınca acılıyor...bana bias tuhaf geld amaönemli olan acılması :D
  • Vistayı Bırak Mac Ox u Yükle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.