Şimdi Ara

Windows Vista'dan 7 farklı sürüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
10.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MİLLET BEN 3 GÜNDÜR KULLANIYORUM BETA 1 TAZEN İŞLETİM SYSTEM NORMAL XP DEN ASLINDA PEK FARKI YOK AMA GÖRSEL OLARAK GERÇEKTEN MÜKEMMEL YAPMIŞLAR DRİVER KONUSUNDA FAZLA SORUN ÇIKARMAYACAK MESELA BEN XP YE KURDUĞUM DRİVERLERİN AYNILARINI BUNADA KURDUM SORUN YOK YANLIZ ETHERNET KARTIMI TANIMADI ONU DA HALLETTİM VE BENİM MAKİNAMIN ÖZELLİKLERİ AMD 2500+ 512 RAM MSİ ANAKART FİLAN İŞDE

BU ARADA NET DEN İNDİREN ARKADAŞLARA DUYURULUR İSO DOSYASI OLARAK GELİYO VE BOYUT BÜYÜK DVD YE KAYDETMENİZ LAZIM KURULUMDA HİÇBİR FARK YOK AYNI XP GİBİ BİRAZ GÖRSELLİK FARKI VAR.
  • Bu yeni Windows nasıl bir sistem isteyecek hala merak konusu. Bil amcamıza göre vista çıktığı zaman Artık 2-3 gigbaytlarda Ram'lar. Terabayt sınırlarına dayanmış harddiskler falan kullanılıyor olacakmış yani şimdi vistayı adam gibi kullanmak için 1000 $ masraf mı yapcaz.
  • en ii surumu hangisi bide nerden bulcamm
  • ya hiç 300-500 vercem diye hesaplamayın 1-2 ay sabredip alcaz korsanı 2006 da mı cıkacak tam sürümleri bunun
  • Ne olacak?7 farklı sürüm 7 farklı service packBu mudur BİLL GATES baba??? reva mı bu sen neyi tam yaptın ki bugüne kadar???
  • Türkiye'de en çok Ultimate Edition'ın kullanılacağı kesin
  • Kesinlikle her evde Ultimate Edition kullanilir... Zaten bu home versionlarini neden cikartirlar anlamam
  • Ultimate Edition tabi ki
  • merabalar size şunu sorucam,acaba bu yeni sürüm olan wiındows java desteği olucakmı
    Şimdiden teşekkür ederim
  • Bu sabah yüzümü yıkarken aklıma geldi işe bak ntfs dosya sistemli enim HDD şimdi onu bi daha mı değiştirecez ya üff yaaaa.Arşiv işini nasıl yapçaz hey Allah'ım
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdaraltundal

merabalar size şunu sorucam,acaba bu yeni sürüm olan wiındows java desteği olucakmı
    Şimdiden teşekkür ederim

Tabiki olur olmaması için bir neden mi var?
  • OOOOOOOOOOOOOO ÇOK GÜZEL WINDOWS TAN 7 FARKLI PARA TUZAĞI
  • simdiden virusler uretilmis ama sistemde cok acik oldugunu soluyolar
  • acaba bunların içinde en hızlısı sistemi yormayan hangisi?
  • nerden indirebilirim...windows vistayi
  • quote:

Orjinalden alıntı: country_boy

nerden indirebilirim...windows vistayi

şu an çıkmadığı için indiremezsin betasını deneyebilirsin ancak
  • quote:

Orjinalden alıntı: MERKAN

acaba bunların içinde en hızlısı sistemi yormayan hangisi?

valla hepsi yoruyor... Ben açıkçası ram i 2 gb yapmadan ve sistemdeki çoğu açık kapatılmadan vista kurmam. Vista ya da xp gibi sp 1, 2 vs bissürü şey çıkacaktır ve betası ile crackerlar falan ne zamandır uğraşıyorlar... Bi 100-200 virüs hazırdır bile vista için
  • beta1 için okuduğum bir makalede min. 512 ram istediğini yazıyordu ama nihai sürüm 2006 yaz ayına doğru çıkacak nerdeyse bir sene var o zamana kadar sistem gereksinimlerinin netleşeceğini sanmam
  • kardeş ben şuanda vista home premium kullanıyorum inca bt 878 tv kartım çalışmıyor cd sinde sadece xp driveri var ondada wdm yi kurarken hata veriyor inca premium bt 878 i bu vistada nasıl çalıştıracağız ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiperX

Bu yeni Windows nasıl bir sistem isteyecek hala merak konusu. Bil amcamıza göre vista çıktığı zaman Artık 2-3 gigbaytlarda Ram'lar. Terabayt sınırlarına dayanmış harddiskler falan kullanılıyor olacakmış yani şimdi vistayı adam gibi kullanmak için 1000 $ masraf mı yapcaz.

Siz de benim gibi düşünüyorsunuz. Ben sistemin teşhir edilmesini beklemekten yanayım. Şimdiden karambole donanım alıp müsrifleşmenin alemi yok. Ben donanım bakımından XP' yi sonuna kadar sömüreceğim. Sorun çıkarsa Linux' u bahane edip kendimi geliştiririm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.