Şimdi Ara

Windows Vista Home Premium 64bit Box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Vista Home Premium 64bit Box satışı varmı acaba , oem dışında 64bit home premium kutulu bulamadım hiç bi yerde. Acaba diyorum Home Premium Box adı altında satılan üründe hem 32bit hem 64bit mi yükleniyor.

• Önce Home Premium 32Bit box alıyorsunuz. Sonra içinden 32bit dvd çıkıyor ayrıca bir de kağıt. O kağıdın üzerinde bir link var. O link'e giriyorsunuz, sonra kutunun arkasındaki productkey'i giriyorsunuz. Kredi kartınızdan 12 dolar ödüyor, adresinizi yazıyorsunuz. Yaklaşık 3-4 gün sonra 64bit vista home premium dvd'niz adresinize teslim ediliyor.
  • valla hepsiburadada tam istediğin şey satılıyor..fakat oem yani box diil...ahanda buda linki...ama bunun içindede 32bit yok..bundada 32 bit içinmi webten sipariş ediyoz artık iyice cılkını çıkardı microsoft...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=139&productid=by3240
  • 64bit home premium oem heryer de var, ama oem değil box lazım,
    şimdi 32bit alıp 64'bit isteme mantığıda bi değişik geldi bana ingilizce gönderirler felan uğraş dur ondan sonra.
    oem'i olan şeyin kutulusu niye yok onu anlamış değilim sadece.
  • daha önce de dediğim gibi 64bit box yok, 12dolar karşılığında microsoft'dan sipariş etmeniz gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.