Şimdi Ara

WİNDOWS VİSTA İÇİN PİRANHA WEB CAM DRİVER'i VAR MI??!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok yakın bir zamanda Piranha marka 2MP Web kamerası aldım,harika bi alet,fiyatına göre performansı çok iyi!!!Şu an WinXP'de mevcut driver'ı ile sorunsuz kullanıyorum fakat kısa bir süre sonra vistaya geçmeyi düşünüyorum ve tüm aramalarıma rağmen bu cihazın Vista driver'ını bulamadım,korkarım yok gibi gözüküyor!Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı,bide acaba mevcut XP driver'ı Vistada çalışır mı?Piranha Web cam hakkındaki düşüncelerini kullanan arkadaşlar buraya yazarlarsa faydalı olabilir..

• yok mu bu konuda tecrübesi olan biri??? Yoksa vistada kullanamayacakmıyım bu kamerayı!Valla sırf denemek için vista yükleyeceğim sonunda galiba,gözümde büyüyor ya olmazsa yeniden tüm driverlar felan XP için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğa -- 30 Ocak 2007; 18:31:16 >
  • Kendi Pc'ne Vista yükleyip deneyeceğine Pc'sinde Vista yüklü bir arkadaşının makinasında dene kamerayı.Eğer çalışırsa yazılım kendi Pc'ne rahatça yüklersin Vista'yı
  • Yav çalışmıyor!!!Kamerayıda yeni almıştım,neden yeni birşeyler çıkınca elimizdekileri çöpe atmamız gerekir ki?Valla denedim,Vista otomatik buldu bişeyler driver güncellendi felan dedi ama yine de çalışmıyor!
  • sitesinde de vistaya ait driver yok sadece 4mp kamera için var onu bir dene belki olur işte adresihttp://crm.piranha.web.tr/downloads.php tahmince ilerki aylarda sürücüleri çıkartılar
  • Aşağıdaki linkte Piranha Web Cam lerin bütün modellerini çalıştıracak VISTA Driver var.

http://trioelektronik.com.tr/indir/%dcr%fcnler/PC%20Kameralar/Vista%20Driver.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buhicik -- 17 Nisan 2007; 11:54:57 >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben dizüstü bilgisayar aldım, onunla birlikte labtec markalı notebook kamera aldım. Ancan bilgisayarımın sistemi winvista olduğu için labtec kamerasını çalıştıramıyorum. Acaba labtec'in vista versiyonunu nerden yükleyebilirim, yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar, iyi günler:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TEŞEKKÜRLER KARDEŞ
  • vista için ayrıca driver a gerek yok

ben vistayada xp driverını kurdum ve çalıştı
  • Arkadaşlar tamamdır oldu çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 13 Mayıs 2007; 21:23:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.