Şimdi Ara

Windows Vista ile Windows Xp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde 2 makine var ve hub ile birbirine bağlı bir makinede windows xp diğerinde vista yüklü windows xp yüklü makineye bağlantı katmanı topolojisini yükledim vistada xp yüklü makineyi görüyor xp yüklü makinede vistayı görüyor falat bu ağ kaynağını kullanma izniniz olmayabilir erişim ilginiz olup olmadığını öğrenmek için bu sunucunun yöneticisiyle temasa geçin diyor oturum açma hatası hesap şu anda devre dışı hatasını veriyor. vistada bütün dosya paylaşım izinleri açık bir türlü yapamadık lütfen yardım edin.
    Saygılar...

• buna benzer bi sorun bende de var. adsl modem portlarına bağladım bilgisayarları. d sürücüsüne paylaşım verdim ama kullanıcı ismi ve şifre istiyo vista kurulu makinaya girmeye çalıştığımda. ne yapmam lazım bilmiyorum
  • Firewall engeli var büyük ihtimalle.Bütün firewallları disable edin.Eğer buda işe yaramazsa bir anakartınızın driver larını inceleyin onun firewallu olabilir.
  • denedik olmuyor hala aynı hatayı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piredator -- 7 Mayıs 2007; 4:17:25 >
  • vista da ağ ve paylaşım merkezine gir, Parola korumalı paylaşım seçeneğini kapat !
  • buşuna uğraşmayın bu sorun benmde başıma gelid ve ne yazııki o kadar çok uğraşmama rağmen çözemedim. şöyle forma birazdaha dikatle bakarsanız bununla ilgili bir suru başlık görebilirisnz.

Evet Microsoftun kalitesini bir kez daha görüyoruz... Bravo sana Bill 20 seneden beeri işletitim sistemi yapıyorsun ama bırak mukemmeliyeti. sorunsuz çalışmaktan uzak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.