Şimdi Ara

Windows Vista Kuracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2Gb Ram 1Gb ekran karı(ati radeon hd 4600) 320 Gb Hdd'li Pcme Windows 7 kurdum açılış süresi 15-17 saniye 2 senedir xp kullanmaktan sıkıldığım için vista kuracağım sizce kurayım mı ?

• Kur kur. Bence en güzel arayüz ve kolay kullanım vistadadır. Hastasıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vista Windows 7'den çok daha yavaş bi işletim sistemi.
    Win 7 32 bit Professional kurmanı tavsiye ederim.
  • ZaGa41 Z kullanıcısına yanıt
    Vista daha mı erken açılacak sanki. sistem iyi. düzgün bi iso kalıbı ile çak 32 bit ultimate i geç..
  • Sâdece Vİsta için değil, tüm sistemler için belirtelim; kurulacak sistem orijinalse sistem her türlü doğru düzgün çalışır. Çok uzun bir süre XP'nin Home Edition sürümünü kullandım. Orijinaldi ve bu sistemde herhangi hiçbir sorun yaşamadım. Herkes gibi ben de farklılık istediğimden, Vista'nın Home Premium sürümünü aldım, kullanmaya başladım ve o günden bu yana da kullanmaktayım, memnûnum. Fakat ister, XP kullanalım, ister Vista ya da 7 ya da 8 kullanalım, sistem yasal olmayan yolla faal duruma getirilmişse muhtemelen bir dizi müzmin sorunu olacaktır (bence).

Ayrıca, sistem sürekli ilk kurulduğu zamanki kadar seri bir şekilde açılır kalmaz. Çünkü sisteme kurulan bazı programlar, sistemle beraber kendiliklerinden faal duruma getilrilme iznini almışlardır. Bu da doğal bir gecilmeyi beraberinde getirmektedir.
  • beyler k.b bir kac haftadır trabzondaydım onun için konuya yeni bakıyorum
  • Vista bitti 8.1 kur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denemek için kurabilirsin, ben güncel olan bir vistayı pcme kurmuştum hızına şaşırdım gerçekten güzeldi yalnız güncel olması önemli.
  • hocam pcyi aldığımda vista olarak gelmişti 2 sene vista kullandım. win 7 ye geçince anladım vistanın ne kadar yavaş ve sorunlu olduğunu. eğer hız istiyorsan windows 8 en iyisi . 5 saniyede felan açılıyodur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykey50

Kur kur. Bence en güzel arayüz ve kolay kullanım vistadadır. Hastasıyım

+1 Şu an 8.1 kullanıyorum ama Vista'nın görünümüne hayranım. Düzenimi bozmayacak olsa hiç durmadan dönerdim Vista'ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirbascoskun

Vista Windows 7'den çok daha yavaş bi işletim sistemi.
    Win 7 32 bit Professional kurmanı tavsiye ederim.

Bence böyle bir bilgisayara windows 7 değil vista kurulması daha iyi olur.Benim pc vistaydı 7'ye çevirdim pişman oldum vista çok iyi ;)
  • hiç bir bilgisayarıma kurup çalıştırmadım daha vistayı
    xp den direkt w7 betaya geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 13 Nisan 2014; 10:02:09 >
  • Windows 8 kardeşimde kurulu. Şahsen ben hiç memnun kalmadım bu sürümden.

Zaten Vista ve 7 arasında pek fark yok; ama açtığımız dosyaların sol alt köşedeki katlı listelenme tarzlarına baktığımda 7 ve 8 bana lüzumsuz yere karmaşık ve dolayısiyle hız kesici geliyor.

Ubuntu'da senelerden beri 8'deki metro arayüzüne benzer bir yapı vardır. Ve Microsoft muhtemelen, metro arayüzünü ücretsiz bir işletim sistemi olan Ubuntu'dan esinlenerek 8 ile bütünleştirdi...

Fakat bence Ubuntu'daki o arayüz gayet kullanışlıyken 8'de kullanışsız. Çünkü Ubuntu'da arayüze masaüstünde açılan bir pencere üzerinden ulaşırsınız, 8'de ise masaüstünden koparak arayüze geçersiniz. Dolayısiyle, Ubuntu'da iki taraf arasında geçiş stressiz ve hızlıdır; 8'de ise masaüstünden ayrılmak sinir bozucudur...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.