Şimdi Ara

windows vista tema sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim pc işletim sistemi vista ama pcye ne olduysa vista kendi temasından klasik windows temasına geçiyo.
    Vista teması yapıorum pc yi kapatıp yeniden açıyorum yine klasik.Temayı sildim ama nerden buluyosa yine aynı klasik tema oluyo.
    Naapabilirim lütfen bana yardım edin kafayı yiyicem

• Lütfen birisi yardım etsin.Bulun şu durma bir çare.
  • bende de aynı sorun var 1 ay oldu hala düzeltemedim bulabilirsen çare bana da yardımcı olursan sevinirim aynı şekilde ben de düzeltebilirsem sana iletirim
  • Combofix denediniz mi?

Kesin çare olup olmadığını bilmiyorum ama ben pcde her ne sorun olursa combofixi çalıştırıyorum, düzeltemediği de olmadı...

reklam kokan hareketlere girdi ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 1 Haziran 2009; 21:14:56 >
  • kardeş mi diyim abi mi diyim ne diyim.... en iyisi hocam diim:) aylardan beri arştırmadığım site sormadığım bilgisayarcı kalmadı. yok dll ekle yok onu buraya kopyala yok yanlış yapmışsındır falan filan.. denemediğimiz yol kalmadı. ama bu combofix hakkaten esaslı programmış. ummuyodum düzzelteceğini ama hakkaten halletti... allah senden razı olsun hocam.
  • başlat - çalıştır - services.msc yaz entere bas hizmetlerden "Temalar" hizmetini yeniden başlatın inşallah düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    xp sp2 windosw update problemi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.