windows xp kullanıyorum.bilgisayarım acılırken siyah windows ekranında takılıyor bazen ya da cok uzun sure bekleyip acılıyor.yakın zamanda format attım ama yine duzelmedi.daha oncede vardı bu problem, format attıktan sonra kısa bir sure duzeliyor fakat sonra yine aynı seyler oluyor.ozellikle son 3 gundur hep takılıyor hic acılmıyor.xp cd si ile onarma yaptım ama yine duzelmedi.anca cd yi takıp onarma ekranına gelip chkdsk yapıyorum ve o sekilde acabiliyorum.ama bi turlu cozemedim bu problemi??yardımınızı bekliyorum.teşekkürler..
Sistemde başka harddisk var mı?
hayır yok.
Cd'den açılan xp deneyebilir misiniz? Sürücülerden kaynaklanan bir durum olmasın. Bu arada ramlerden de olabilir gibi geliyor. Başka ramlerle deneme şansınız varsa deneyin.
cd'den acılan xp derken?o nasıl oluyor?bende aslında ram lerden supheleniyorum.elimde fazla ram olmadıgı icin test edemedim ama..
formda bu sorun için defalarca çözüm önerileri getirildi.
arkadaslar sorunum hala devam ediyor.dun gece acamadım pc yi surekli orda takıldı.chkdsk /r yaptım yine olmadı :(.hic bi sekilde acamıyorum pc yi simdi.sorun donanımsal kaynaklı mı acaba??
onerisi olan yokmu acaba, nasıl halledebilirim bu problemi????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme