Şimdi Ara

Windows xp başlatırken Ürün Etkinleştirmesi istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows xp bilgisayarıma format atmıştım bi süre kullandım sonra okul dolayısıyla şehir dışındaydım ve 2 ay sonra dondugumde
    bilgisayarın açılmadıgını acılırken de şöyle bi sayfa ile karşılıyor beni bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim

Windows xp başlatırken Ürün Etkinleştirmesi istiyor

• net bir görüntü değil dostum
  • Merhaba,

Format atarken windows xp ürününü etkinleştirmemişsiniz.

Sorunun Çözümü:

Window Xp vs. İşletim sistemlerininin ( osizie kalmış) orjinal cd'sini alacaksınız.

İyi Günler...
  • İşletim sistemini etkinleştirmeniz lazım internette araçlar mevcut
  • Bilgisayar hiç açılmıyor mu??
    Açılıyorsa crack programlarını kullanın yada satın alın
    Açılmıyorsa güvenli kipte açın öyle crack yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hiç açılmıyor yani başlatı göremiyorum bi yardım ederseniz eğer ürünü satın alma yanlısı degılım acıkcası
    windows8 in çıktıgı bi dönemde windows xp ye para ödemek mantıksız geliyor her neyse
    bu konuda güvenli başlatma falan nasıl oluyor benim pek bilgim olmayan bir konu ve öğrenmeye meraklıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

Bilgisayar hiç açılmıyor mu??
    Açılıyorsa crack programlarını kullanın yada satın alın
    Açılmıyorsa güvenli kipte açın öyle crack yapabilirsiniz

evet tam masaüstüne geleceği sırada bu duruma yonlendırıyor beni guvenlı kip nasıl yapacagım ?
     Windows xp başlatırken Ürün Etkinleştirmesi istiyor Windows xp başlatırken Ürün Etkinleştirmesi istiyor

• net görüntüleri paylaştım bakabilirsin
  • BDMRK B kullanıcısına yanıt
    Kasaya dokunduddpun andan itibaren sürekli F8 e bas sonra önüne seçenekler gelecektir en üstteki güvenli kipte başlata tıkla pc güvenli modda açılacak sana bir soru soracak evet de, sonra crack yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BDMRK B kullanıcısına yanıt
    Selam
    Windows aktivasyon ID numaraları değiştiği için bu sorunla karşılaşmanız gayet normal. Tüm XP kullanıcıları aynı durumdan muzdarip.. Ayrıca; Windows XP 8 Nisan 2014 gününden itibaren desteğini keseceğinden artık güncelleme imkânı vermeyecektir.

Eğer isterseniz Teamwiver programı aracılığı ile bilgisayarınıza gelir sizinle birlikte REG dosyasından ID numarasını değitirerek ve bazı uygulamaları yaparak XP işletim sisteminizi etkinleştirebilirim.
    Bilginize ve kolay gelsin..
  • korsan xp kullanıyorsan verir sonra anımsat de birşey olmuyo güncelleştirmeleri falan kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

korsan xp kullanıyorsan verir sonra anımsat de birşey olmuyo güncelleştirmeleri falan kapat

Selam
    Bende satın alınmış Orijinal XP Pro CD'si var. Orijinal olmasına rağmen aynı durum söz konusu. Acaba bu CD'de mi korsana düştü?

Bilip bilmeden mesaj yazıp formu kirletmeyin lütfen..
    iyi forumlar..
  • Bazı sitelerde falan key var.Olmuyorsa format at.
  • arkadaşlar formatladım bilgisayarı ve düzelttim teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.