Şimdi Ara

Windows XP Format Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce konu açdım çok kısa bir süre içerisinde sorunun çözüm yanıtı geldi umarım bu seferde öyle olur. Ben Elimde Cd olmadığı için internetten Windows xp sp3 indirdim. evde 2 bilgisayar var 1.sine sorunsuz formatı attım 2.ye gelince

Dosya cdfs.sys bozuk.

Hatasını Aldım sırf cd bozukmu diye denemek için 1. bilgisayara tekrar format attım düzgün çalışdı. Ardından cd romları değişdirdim gene olmadı bilgisi olan varsa yardım edebilirse memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya2

Merhaba ,

Daha önce konu açdım çok kısa bir süre içerisinde sorunun çözüm yanıtı geldi umarım bu seferde öyle olur. Ben Elimde Cd olmadığı için internetten Windows xp sp3 indirdim. evde 2 bilgisayar var 1.sine sorunsuz formatı attım 2.ye gelince

Dosya cdfs.sys bozuk.

Hatasını Aldım sırf cd bozukmu diye denemek için 1. bilgisayara tekrar format attım düzgün çalışdı. Ardından cd romları değişdirdim gene olmadı bilgisi olan varsa yardım edebilirse memnun olurum

bu hatayı nerede verdi baştamı sondamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

quote:

Merhaba ,

Dosya cdfs.sys bozuk.

bu hatayı nerede verdi baştamı sondamı?

Başta . . . formata yeni başladığımız yerde

• Sorunlu bilgisayarın HDD'yi sök diğerine ikinci disk olarak tak. Disk yönetiminden silip tekrar oluştur, ondan sonra bilgisayarına takp tekrar dene olmazsa bişey daha önereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: safsalak

Sorunlu bilgisayarın HDD'yi sök diğerine ikinci disk olarak tak. Disk yönetiminden silip tekrar oluştur, ondan sonra bilgisayarına takp tekrar dene olmazsa bişey daha önereceğim

hocam sil derken yani biçimlendireyim mi ? System (C) silmeme izin vermiyorda hatta biçimlendirmemede izin vermiyor
  • Eski hdd'mi Takdım başka bir bilgisayarda kullanıyordum , bu sefer girerken xp ekranı gelmeden reset atıyor kendine buna format atmaya çalısdıgımda gine aynı sorunu verdi sanırım sorun cd'de indirmemi önerdiğiniz biryer varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya2 -- 29 Aralık 2012; 9:55:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safsalak

Sorunlu bilgisayarın HDD'yi sök diğerine ikinci disk olarak tak. Disk yönetiminden silip tekrar oluştur, ondan sonra bilgisayarına takp tekrar dene olmazsa bişey daha önereceğim

hocam sil derken yani biçimlendireyim mi ? System (C) silmeme izin vermiyorda hatta biçimlendirmemede izin vermiyor

Kastettiğim bilgisayara sağ tıkladığında yönet çıkar oradan disk yönetimine girip partitionı silebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarınız çok düşük değil ise w7 kurun xp çok sıkıntılı kurulumunda bile böyle hatalar olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

bilgisayarınız çok düşük değil ise w7 kurun xp çok sıkıntılı kurulumunda bile böyle hatalar olabiliyor.

1.5 gb
    3ghz Vista kurmayı denedim ondada
    X:/windows/system/ch...

gibi bir hata aldım
  • ben format atıyorum drvindex.inf dosyası yüklenemiyor nasıl yapcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.