Bildirim
WİNDOWS XP GÜNCELLEŞTİRME BULAMIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Windows xp cd'si korsan olabilir. Eğer değilse format attığın cd'ye güncellemeler entegre edilmiş olabilir. -
işletim sistemim korsan değil güncelleştirmeler entegre edilmiş de değil çünkü zaten 6-7 yıllık cd hep bununla format atıyordum. yine attım ama bu sefe r güncelleştirme yapamıyor -
En iyisi yapmamak.
Bir ara aksam bilgisayarlari kapatirken, guncelleme yapiyordu heralde. Windows 7 de. Bilgisayar kapanmis sabah actim guncelleme yukleniyor. Guncelleme basarisiz degisiklikler geri aliniyor demesinmi. Bilgisayari zor actim. Hicbir exe acilmiyor. 0x000000 bilmem ne hatasi. Geri yukledim felan anca duzeldi. Kapattık guncellemeleri.
Bu arada guncelleme yaparken solucan atiyorlar sana. Korsan mi degilmi goruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55electronicdesign -- 7 Ekim 2013; 21:48:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O bi ara günceller kendisi ansızın oluyor bazen merak etme
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X