Şimdi Ara

WİNDOWS XP GÜNCELLEŞTİRME BULAMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eski bilgisayarıma format attım yine xp yükledim. windows update e tıklayınca siteye bağlanıyor güncelleştirmeleri arıyor ama hiçbir sonuç bulamıyor. sebebi ne olabilir nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

• Windows xp cd'si korsan olabilir. Eğer değilse format attığın cd'ye güncellemeler entegre edilmiş olabilir.
  • işletim sistemim korsan değil güncelleştirmeler entegre edilmiş de değil çünkü zaten 6-7 yıllık cd hep bununla format atıyordum. yine attım ama bu sefe r güncelleştirme yapamıyor
  • En iyisi yapmamak.
    Bir ara aksam bilgisayarlari kapatirken, guncelleme yapiyordu heralde. Windows 7 de. Bilgisayar kapanmis sabah actim guncelleme yukleniyor. Guncelleme basarisiz degisiklikler geri aliniyor demesinmi. Bilgisayari zor actim. Hicbir exe acilmiyor. 0x000000 bilmem ne hatasi. Geri yukledim felan anca duzeldi. Kapattık guncellemeleri.
    Bu arada guncelleme yaparken solucan atiyorlar sana. Korsan mi degilmi goruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55electronicdesign -- 7 Ekim 2013; 21:48:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bi ara günceller kendisi ansızın oluyor bazen merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.