Şimdi Ara

Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 adet güncelleştirme bulundu diyor tıklıyorum yüklüyor 2 sn sonra bu güncelleştirmeyi yükleyemedi diyor güncelleştirme aşağıdaki ;
    Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB2481109)

LÜTFEN YARDIM EDİN !

• WİNDOWS UPTADE DEN DEGİLDE MANUEL KENDİN YÜKLEMEYİ DENE

KB2481109 YAZ GOOGLEDE MİCROSOFT SİTESİNDEN İNDİR. ( İDM ) VEYA BENERİ PROGRAMLA
    PCYE İNDİRDİKTEN SONRA KURMAYI DENE. KURMASANDA ÖNEMLİ DEGİL :)) IVIR ZIVIR KB LER URASMA

http://download.microsoft.com/download/A/C/9/AC932766-6AE2-446E-AFAE-8C91986357D7/WindowsXP-KB2481109-x86-TRK.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimseL Maymun -- 26 Eylül 2011; 21:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumam10

WİNDOWS UPTADE DEN DEGİLDE MANUEL KENDİN YÜKLEMEYİ DENE

KB2481109 YAZ GOOGLEDE MİCROSOFT SİTESİNDEN İNDİR. ( İDM ) VEYA BENERİ PROGRAMLA
    PCYE İNDİRDİKTEN SONRA KURMAYI DENE. KURMASANDA ÖNEMLİ DEGİL :)) IVIR ZIVIR KB LER URASMA

http://download.microsoft.com/download/A/C/9/AC932766-6AE2-446E-AFAE-8C91986357D7/WindowsXP-KB2481109-x86-TRK.exe

Yükledim kur hatası çıktı şöyle yazıyor ,
    Kur,KB2481109 dosyasını yüklemek için gerekli bir veya birkaç önkoşul karşılanamadığı için devam edemiyor.Daha fazla ayrıntı için c:\windows\KB2481109.log günlük dosyasına bakın

Böyle bir yazı çıkıyor.

• bahsi geçen loglara bak sende
    o loglarda hatanın sebebini yazar kanımca farklı bir güncelleştirme istiyor.
    yani o güncellemenin ihtiyaç duydugu bir alt güncelleme . çok önemli degil neden bu kadar kafaya taktın
    tüm güncellemeleri yapsan xp nin açıkları bitmez microsoft destegini çekti sayılır.
    günde 10 tane pc formatlıyoruz işyerinde xp .
    hiçbirini güncellemiyoruz skıntı oolmaz yinede uras istersne :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.