Şimdi Ara

Windows XP her açılışta Not Defteri geliyor acill yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı her açtığımda not defteri geliyor sürekli acillll yardımmm

• kingsoft pc doctor deneyin.Startup booster'ı çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FARUK9

bilgisayarı her açtığımda not defteri geliyor sürekli acillll yardımmm

Başlat-çalıştır-msconfig yazıp tamama tıklayın. Çıkan pencerenin sekmelerinden birinde başlangıç gibi birşey olmalı. Oradan not defterini muhtemelen kaldırabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa kardeşim senin dediğini yere baktım ama not defteri diye bişey yok orada yinede teşekkürler as_ker senin dediğin programlara bakıcam şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FARUK9

mustafa kardeşim senin dediğini yere baktım ama not defteri diye bişey yok orada yinede teşekkürler as_ker senin dediğin programlara bakıcam şimdi

Bir de Başlat'a girip "Başlangıç" klasörünün içine bakın isterseniz. Belki orada da kısayol falan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst6e -- 4 Ağustos 2014; 21:47:51 >
  • söylediğin için teşekkürler ama orada hiç program yok (Boş) yazıyo ayrıca senin dediğin programlarıda denedim olmadı bilen biri yokmu her açıldığında kaptmaktan sıkıldım ayrıcan bilgisayar her açıldığında bişey daha çıkıyor
    acill yardımm
     Windows XP her açılışta Not Defteri geliyor acill yardım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FARUK9 -- 4 Ağustos 2014; 22:10:22 >
  • KONU GÜNCEL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kingsoft bulurdu ama(zamanlanmış görevler,uygulamalar,hizmetler) virüs olabilir mi? antivürüs olarak ne kullanıyorsunuz?
  • teşekkürler sorun çözüldü kingsoft ile oldu
  • ooo çözüldüğüne sevindim.
    İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.