Şimdi Ara

WINDOWS XP İKİ AĞA BAĞLANMA SORUNU !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işyerinde kullandığım bilgisayarda xp kurulu. ben terminal olarak anamakinaya bağlanıp bir paket proğram çalıştırıyorum buraya kadar bir problem yok. Ancak wireless ile internete bağlanmaya çalıştığımda ana makina ile olan bağlantım kopuyor. ikisine aynı anda bağlanamıyorum. wireless bağlanırsa kopuyor ağa bağlanınca wireless kopuyor. aynı sorunu vistada yapmıyor. microsofta da sordum destek vermediler.. nasıl yapılacağını bilen varmı acaba. bilen birisi anlatırsa minnettar olurum. iyi günler..

• 16 yıl sonra konuyu yeniden hortlatalım aynı problemi yaşıyorum kablolu bağlantıyı disable yapınca kablosuz geliyor ancak ikiside aynı anda enable durumunda çalışmıyor.

• imam24 kullanıcısına yanıt

Ben evdeki ağda birkaç sene önce yaptığımı hatırlıyorum. Masaüstü bilgisayarlardı. ipleri manuel ayarlamıştım. windows 7 vardı, xpde nasıl hatırlamıyorum muhtemelen işlem gerekir. Anakart desteği gerekir mi bilmiyorum, hepsinde olur mu hatırlamıyorum. çok eski pclerdi bendekiler.

Chat GPTye sordum. Baya bir şeyler denemen gerekebilir, denemeleri buraya yazması uzun sürecek. Chat GPTye kendin sorsan daha pratik olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.