Şimdi Ara

Windows XP Kullanıcı Hesapları Sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slmlar. Benim Windows XP de kullanıcı hesapları sorunum var.Şöyle şimdi ben football manager 2010 indirmistim.Oyun bir türlü yüklenmiyordu.Herneyse arastırdım ve XP de ayrı bir kullanıcı hesabı açılarak tekrar yüklenilmesi söyleniyordu.Bende tabi hemen yeni bir kullanıcı hesabı actım ve hakkatende football manager 2010 oyununu yükledim.Buraya kadar hersey güzel.Hatta klavyeden bastıgım zaman 2 tane kullanıcı hesabı gözküyordu.Biri ilk olan kendinden yani diğeri ise benim açmış oldugum neyse artık pc yi kapattım.Sabah tekrar açtıgım zaman oturum açma sayfasına geldi ama bu sefer 2 tane değil 1 tane gözüküyordu.Oda benim sonrdan açmış oldugum kullanıcı hesabı idi.İşte arkadaşlar benim sorunum bu biraz fazla uzattım ama daha iyi anlaşılır olsun diye.Şimdi ben ilk kendinden olan hesabı arıyorum.Çünkü orada sık kullanılanlarda bir sürü ekledim siteler vardı.Ve daha buna benzer Yardımcı olursanız çook sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayavuz2007 -- 2 Kasım 2009; 19:24:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.