Şimdi Ara

Windows XP Masaüstü PC Nasıl Wifi Kurulur?Acil Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim emektar windows xp li masaüstü pc var.Özellikleri P4 3.00GHZ 2GB Ram 512 Mb 64 Bit Ekran Kartı falan filan işte.Ben bu pc yi artık sadece internet için kullanabiliyorum.Türk Telekomun 2006 yılında çıkarttığı bir modem vardı.Thomson marka Speedtouch Connection kablolu modem kullanıyorum.Artık ev içinde akıllı telefonum ve tablettenden de internetten faydalanmak istiyorum.Masaüstü pc de interneti açarken ilk önce speedtouch connection simgesine tıklıyorum.O şekilde bağlantı sağlıyorum.Bu masaüstü bilgisayarda kablosuz internet nasıl sağlanır fikrim yok.Çünkü dediğim gibi akıllı telefon ve tabletten de ev internetinden faydalanmak istiyorum.Bunun için kablosuz şart tabi.Acil yardıma ihtiyacım var!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemparcay -- 9 Ocak 2017; 19:35:38 >

• Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemparcay

Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu ya?

hocam bi nevi aynı sistemde wndows-7 32 bit kulanan arkadaşım var sorun olmaz windows-7 yükseltin
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 5 Mayıs 2020; 21:51:46 >
  • Modemim tek port çıkışlı kablolu eski modem ama.Ayrıca yeni bir modem almamı da söylediler vatan bilgisayarda.
  • USB Wireless adaptör ile bağlanabilirsiniz. Windows XP'de her model çalışmaz.
    Aldığınız modelin XP'de çalıştığından emin olun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemparcay

Modemim tek port çıkışlı kablolu eski modem ama.Ayrıca yeni bir modem almamı da söylediler vatan bilgisayarda.

xp'de wifi adabtör ile bilgisayardaki interneti paylaşamazsınız. bunu desteklemiyor. windows 7 veya üst sürümlerde yapabilirsiniz.

bence sizin durumunuz için en uygun seçenek wifi router satın almaktır. modemden gelen ethernet kablosunu wifi router a takarsınız. wifi router size pc niz için kablolu, tablet /telefon/vb. cihazlarınız için wifi olarak internet sağlar.

linkteki cihaz veya benzerleri işinize yarar.

http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-9_TL-WR743ND.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.