Şimdi Ara

Windows XP mi, VİSTA mı, 7 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
8.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Windows XP mi, VİSTA mı, 7 mi ?

(En Son Oy Tarihi: 16.11.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: Clever_07

quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo
    1 GB Ram ile windows 7 Kurabilirmiyim netbook a

netbook xpden yukarsını çalıştırmaz?

Giriş seviyesindeki işletim sistemlerini çalıştırabilir , Windows Vista Starter vb.

1 gb ram ile windows 7 ultimate de netbookta çok rahat çalışıyor, ultimate değil de alt sürümleri yüklemenin avantajı ise işlemci kullanımında farkediyor ama starter kullanacak kadar da değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe
    Oyun oynarken 2 tarafta da siyah boşluk çıkmasına rağmen 7.

O neden çıkıyor gercekten ??
  • 1 gb ram olan makinelere kesinlikle win7 öneriyorum.Yavaş filan demeyin gayet iyi çalışıyor.

Netbooklarda da gayet stabil ve hızlı bi şekilde çalıştığını gördüm

2gb ve üstü rami olan arkadaşlar win7 x64 yüklesinler windows açılma hızında ciddi artış oluyor.Bu saatten sonra x86 yüklenmez x64'e devam
  • intel atom n270 64 BiT TABANLIMI ben win7 x64 kurabilirmiyim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

intel atom n270 64 BiT TABANLIMI ben win7 x64 kurabilirmiyim ??

hayır kuramazsın
  • XP, kullanışlı ama eski.
    Vista, şık, tasarımı çok hoş ama hayvan gibi donanım ister.
    7, şimdilik bir sıkıntım yok.
  • 7 kesinlikle .
  • Biri yanıtlasın şu sorumu Allah aşkına:
    Windows 7'de online oyunlarda lag oluyordu. Hala var mı? (Deneme sürümünde oluyordu)
  • Win7 illa lisanslı mı olması gerekiyor?

Olmazsa sorun olur mu?
  • Win 7 akar
  • 2 senedir vista kullanıyorum oyunlarda kasıyor
    7 ye geçmek istiyorum ama çok pahalı yaww 300 tl verilirmiki???
  • Xp'yi nasıl da unuttunuz hemen
  • 3'ünüde sırayla kullandım

Vista bence çok kötüydü böyle bi işletim sistemi olamaz program uyumlu değilse uyarmıyor malum ilk günden sonra bilg kaput olmuştu Hemen aldığımız yere Vista çökmüş sonra hep dikkat ettim ve Xp iyiydi bunun sadece görünüşü filan var dedim ama Vistanında avantajları vardı SOnra Casper kampanyası ile 7 ye geçtik ve ilk andan sevdim Vistadaki kadar o saçma devam etmek istiyormusunuz sorusunu sormuyor ve bi program uyumlu değilse bu programı çalıştırmak istiyormusunuz uyumlu değil diyor Ve kullanıcı dostu Görsellik açısından coşmuş o da var

Bence

7>XP>Vista

• quote:

Orijinalden alıntı: YD again

2 senedir vista kullanıyorum oyunlarda kasıyor
    7 ye geçmek istiyorum ama çok pahalı yaww 300 tl verilirmiki???

Verilmez tabiki...

7 her tülü alı ama oyumu XP'den yana kullandım. XP'yi kaç yıldır severek kullanıyoruz, 7'ye karşı henüz düzeyli bir ilişkim var...
  • merhaba arkadaşlar yeni sistem kurucam ve xp mi yoksa win 7 mi yuklesem karar weremedim yardimci olursaniz cok sevinirim.

MA785GT-UD3H AMD 785G + SB710 DDR3 1666MHz (onboard vga war para sıkıntım oldugu icin simdilik onboard kullanicam)
    Athlon II X3 435 AM3 2.9GHz
    2 Gb DDR3 1333MHz CL9
    Seagate 500GB 16MB SATA2 Barracuda 7200Rpm

sıkıntım surda eger win 7 kullancaksam 4GB ram alip hard disk.i sonraya birakicam(eski hard disk.imi kullanicam 60 gb) ama performans konusunda suphelerim war we etrafimda win 7 kullanan biri yok o yuzden tam olarak bir bilgim yok.Win 7 yukliceksem de 32bit mi 64bit mi yuklemeliyim? Ayrica pc.yi kesinlikle oyun amacli kullanicam( MW (multiplayer), MW2 ve diger yeni oyunlar)

• 2 yıldır modifiye xp kullanıyorum xp hertürlü alır ama eski mavi xp de kullanılmaz soundmaxp veya tncxp iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

Oyun oynarken 2 tarafta da siyah boşluk çıkmasına rağmen 7.

regeditten ayarlardan çözünürlüğü elle gir sorun falan kalmaz
  • deneme 1-2-3
  • W7 'den nefret ettim . Xp'de çok rahat çalıştırdığım hitman blood&money oyunu w7 de süper bir şekilde kasıyor.
    Tek HBM değil CounterStrike dışında bütün oyunlar kasmaya başlıyor sistemim kötü değil iyi
    masaüstü 3gb ram var
  • 64 bit olunca noluyor ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.