Şimdi Ara

Windows XP nasıl çökertilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
29.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Windows klasörünün içindeki system32 klasörünü silmeyi dene
    Ya da C'nin içindeki sistem dosyalarını sil
  • bundan kolay ne var ki c:/>format ya olsun bitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler?

Bu da soru mu şimdi? Ciddi olun biraz lütfen. Yada gidin parkta falan oynayın. Tövbe Tövbe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34_gurcangurel -- 9 Ağustos 2007; 22:08:30 >
  • sanırım baska bırısının wındows unu cokertmek ıstıo onu demeye calıstı herhaLde
    meseLa adamın pc e cesıtLı wırusLer atarak yapabılırsın
  • Bu gecenin geyiği de bu galiba! Allahım bu forumu o yüzden çok seviyorum...
  • Senin bişi yapmana gerek yok merak etme.
    O kendi kendine çöker.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: penguin

Senin bişi yapmana gerek yok merak etme.
    O kendi kendine çöker.

• System32 klasöründeki kritik dosyaları silmekle olabilir.Ama çok kritik olanları sistem korur isteseniz de silemezsisin.Windowsu göçertmenin en kolay yolu bence regedit ayarları ile oynamaktır.Dalın regeditin içine.Başlat >çalıştır >regedit. Burada sol taraftaki sütundan seçin seçin silin.Önünüze çıkanı silin.N ekadar ana dalları silerseniz göçürme işi okadar garanti olur.Kurcalayın soldaki anahtarları silin.Kafanıza göre değerler girin.

Sistemi yeniden başlatın.N'ooldu bilgisayar açılmadı mı??

Eh hadi gözünüz aydın...Ya da geçmiş olsun... :)
  • win.ini yi bul sil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

quote:

Bu da soru mu şimdi? Ciddi olun biraz lütfen. Yada gidin parkta falan oynayın. Tövbe Tövbe.

Gayri ciddilik bu konunun nersesinde olabilir anlamadım. Ayrıca başka birinin pc'sinle oynama gibi düşüncem de yok. Sanırım açıklamak farz oldu. Bir şirkette çalışıyorum. Pc'lerimizde çok önemli bilgilerimiz var. Benim amacım sadece bir takım backup-recover programlarını test etmekti. Onun için FORUM nedir bilenlere ve yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür, gereksizce alaycı tavırla cevap verenlere teessüf ederim.
    Özel teşekkür size LokmanHekim.
    Saygılar, iyi forumlar.

• Hocam sen de "Forum nedir bilenlere" filan demişsin ama senin de forum nedir öğrenmen lazım...

Özellikle bu tür sorularda, cevabı ne için istediğini kısaca yazarsan kimse dalga geçmez. Şu altta yazdığını ilk başta yazsaydın, kimseye teessüf filan etmek zorunda kalmazdın.

DH gibi kaliteli bir forumda bile forum kültürü zayıf arkadaşlar var:

Örneğin...

BAŞLIK: "Bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı.............. bıdı bıdı bıdı" (Ergenekon destanı sanki)

YAZI İÇERİĞİ: "Ne dersiniz?" (Buyur buradan yak... Sağdan ve soldan sayarak 2 kelime!)

Ne diyeyim? Allah versin...

quote:

quote:

quote:

Gayri ciddilik bu konunun nersesinde olabilir anlamadım. Ayrıca başka birinin pc'sinle oynama gibi düşüncem de yok. Sanırım açıklamak farz oldu. Bir şirkette çalışıyorum. Pc'lerimizde çok önemli bilgilerimiz var. Benim amacım sadece bir takım backup-recover programlarını test etmekti. Onun için FORUM nedir bilenlere ve yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür, gereksizce alaycı tavırla cevap verenlere teessüf ederim.
    Saygılar, iyi forumlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ksiyasal

Hocam sen de "Forum nedir bilenlere" filan demişsin ama senin de forum nedir öğrenmen lazım...

Özellikle bu tür sorularda, cevabı ne için istediğini kısaca yazarsan kimse dalga geçmez. Şu altta yazdığını ilk başta yazsaydın, kimseye teessüf filan etmek zorunda kalmazdın.

DH gibi kaliteli bir forumda bile forum kültürü zayıf arkadaşlar var:

Örneğin...

BAŞLIK: "Bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı.............. bıdı bıdı bıdı" (Ergenekon destanı sanki)

YAZI İÇERİĞİ: "Ne dersiniz?" (Buyur buradan yak... Sağdan ve soldan sayarak 2 kelime!)

Ne diyeyim? Allah versin...

quote:

quote:

quote:

Saygılar, iyi forumlar.

Forum nedir çok çok iyi biliyorum ve "sorunun nedenini yazmazsan, dalga geçerler tabi" konusuna hiç katılmıyorum. Kimsenin hiç bir şekilde soruyu sorma nedenini açıklamadığım için dalga geçmeye hakkı yoook. Ben sadece kimsenin bilmeyi istemeyeceğini düşündüğümden dolayı uzun uzun (sizin de az önce belirttiğiniz gibi: bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı gibi olmasın diye...) yazmak istemedim. Sadece forumdaki arkadaşların bilgisinden (Forum=Bilgi paylaşma ve doru cevap için tartışma) faydalanmak istedim. Nitekim nedenini bilmeden çok çok tatmin edici bir şekilde bilgisini paylaşan arkadaşlar oldu, ve onlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum ve elinize emeğinize sağlık diyorum.
    Saygılar, iyi forumlar.

• Hemen konuyu açan arakdaşa neden sataşıyorsunuzki

lazım olmuştur ki bana lazım oldu burdaki bilgiler çünki stajerlere ghost u anlatmak için pc yi çökertmem gerekiyordu

demekki muhalfet olmayacakmısız bilgi varsa paylaşın yoksa boşuna yazmayın!!!!
  • Winrar açılır ve Hardıskın XP yüklü bölümüne girilir. Ntldl isimli dosya silinir. Sonra restart atılır. Bir daha xp açılmaz :D Bu kadar basıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 24 Temmuz 2009; 14:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

Hemen konuyu açan arakdaşa neden sataşıyorsunuzki

lazım olmuştur ki bana lazım oldu burdaki bilgiler çünki stajerlere ghost u anlatmak için pc yi çökertmem gerekiyordu

demekki muhalfet olmayacakmısız bilgi varsa paylaşın yoksa boşuna yazmayın!!!!

Ağustos 2007 nin konusunu hortlatmışsınız.

Ne geçti elinize..
  • [img=http://img11.imageshack.us/img11/6374/23541322.th.jpg]

[img=http://img266.imageshack.us/img266/5089/78866635.th.jpg]

[img=http://img695.imageshack.us/img695/9741/84415629.th.jpg]

[img=http://img266.imageshack.us/img266/43/70008070.th.jpg]

Bilgisayarım üzerinde sağtuş Özellikler \GELİŞMİŞ - Başlangıç Ve Kurtarma ( ayarlar ) \ Düzenle Ve oRDAN SADECE ŞU METİNİ SİLİN...
    Yukarda Görsel Olarak Anlattım...

( [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect )

• bahri 66 bu şekilde yaptıgımızda bilgisayardaki yada hard diskteki yada herhangi bir programdaki bilgileri tekrar kurtarma şansı veya bilgisayarı kurtarma şansı varmı ?g.kavilcioglu@hotmail.com mail atabilirsin
  • herhangi bir klasörü aç
    istte araçlar a gir
    klasör seçenekleri
    gizli klasörleri göster de
    korunan sistem klasörlerini gizle(önerilen) onun işaretini kaldır
    bilgisayarım a gir
    local disk c'ye gir.
    1 küsür gb'lık bir dosya olmalı onu sil

geçmiş olsun!
  • tabi ya system32 yi sil
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.