arkadaşlar ben de format attım bilgisayara ve service packsiz bir xp kurdum..önceden direk olarak microsoftun web sitesinden updateleri yapabiliyordum..sp2yi falan..yine denedim ancak bu sefer windows genuine advantage validation tool diye bir güncelleştirme yükledi..ve benim windowsumun orjinal olmadığını anladı..şimdi bu sp2 doyasını direk olarak indiriyorum..yine aynı sorunu yaşar mıyım..?bir çözüm önerisi olan var mı..?
şimdi bende home edition service pack 1 var.bbunu nidirsem ve kursam.service pack 2 olacak dimi arkadaşlar.
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
şimdi bende home edition service pack 1 var.bbunu nidirsem ve kursam.service pack 2 olacak dimi arkadaşlar.
eeevet baska ne olmasını bekliosun ki
quote:
Orjinalden alıntı: superdestek
Ben şahsen service pack 2 yi tavsiye etmiyorum, hele hele benim gibi amd cilere ... sürekli sorun veriyor, gerekmedikçe sp1 kullanın, güvenlik müvenlik hikaye, sanki sp2 yükleyince güvenliğiniz mi artıyor zannediyorsunuz?
süper anlatmışsın dostum ya bende amd 2500+ kullanıyorum önceleri sp2 kullanıyordum hata hata üstüne olunca bıktım formatı çaktim dayanılır gibi değil şu sp2
sp2 sadece microsoftun lisanslı kullanıcılşarla lisanssızları ayırmasından kaynaklanıyor gibi geliyor bana
quote:
Orjinalden alıntı: /Spa
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
eeevet baska ne olmasını bekliosun ki
yok hocam yanlış yazdım yani olurmu diyecektim.bazı arkadaşlar olmaz diyordu da.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme