Şimdi Ara

Windows XP-Service Pack 2 (Türkçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows XP-Service Pack 2 (Türkçe) sürümünü kullanmayan arkadaşlar...
    işte size indirme imkanı..
    Buraya Tıklayın

Yorumlarınızı Bekliyorum...
    .::Lütfen Emeğe Saygı::.

• quote:

Orijinalden alıntı: samurcom

eyvallah kardeşim. başka indirmek isteyen varsa link yukarda!....
    sadece teşekkür etmeniz yeter....:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cotyferra

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ELLERINE SAGLIK
  • teşekkürler kardeş ellerine saqlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: phiber_optic

teşekkürler kardeş ellerine saqlık
    çok teşekkürler. dergi cd sinden bulamayanlar hiç deilse burdan çekerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metality

çok teşekkürler. dergi cd sinden bulamayanlar hiç deilse burdan çekerler

Alıntıları Göster
    işte canavar gibi bir program daha teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasaTUNIG

işte canavar gibi bir program daha teşekkürler

Alıntıları Göster
    kardeşler bu sp2 sistemi kasıyor mu acaba 512 ram p4 işlemci.......aydınlatırsanız sevinirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedyücel

kardeşler bu sp2 sistemi kasıyor mu acaba 512 ram p4 işlemci.......aydınlatırsanız sevinirim....

Alıntıları Göster
    saol kardeş tam konu açtım sonra gördüm dur o konuyu sileyim ben :) sp2 yi bulmasam komple indirecektim valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedyücel

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmedyücel

512 en azından tavsiye edelın mıktardır
    rahatlıkla kullanabılrsınız

• home ve professional sürümleri arasında fark varmı? BU HANGİSİ İÇİN?

Sanki farklı oluyor diye okumuştum bir yerlerden.

pro için biri bana LİNK verebilirmi acaba. sadece link istiyorum.... Birde microsoft sitesinden olmalı link çünkü diğerlerini güvenilir bulmuyorum. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasgele2

home ve professional sürümleri arasında fark varmı? BU HANGİSİ İÇİN?

Sanki farklı oluyor diye okumuştum bir yerlerden.

pro için biri bana LİNK verebilirmi acaba. sadece link istiyorum.... Birde microsoft sitesinden olmalı link çünkü diğerlerini güvenilir bulmuyorum. teşekkürler
    Ben şahsen service pack 2 yi tavsiye etmiyorum, hele hele benim gibi amd cilere ... sürekli sorun veriyor, gerekmedikçe sp1 kullanın, güvenlik müvenlik hikaye, sanki sp2 yükleyince güvenliğiniz mi artıyor zannediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: superdestek

Ben şahsen service pack 2 yi tavsiye etmiyorum, hele hele benim gibi amd cilere ... sürekli sorun veriyor, gerekmedikçe sp1 kullanın, güvenlik müvenlik hikaye, sanki sp2 yükleyince güvenliğiniz mi artıyor zannediyorsunuz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: superdestek

Sistemi yeni kurdum, canavar gibi hızlı çalışıyordu... Sonra sp2 yi kurdum, açılışı yavaşladı ve çalışmasıda mı yavaşladı ne?

1GB ram, E6300

• quote:

Orijinalden alıntı: aldirma128

quote:

Orjinalden alıntı: superdestek

Sistemi yeni kurdum, canavar gibi hızlı çalışıyordu... Sonra sp2 yi kurdum, açılışı yavaşladı ve çalışmasıda mı yavaşladı ne?

1GB ram, E6300

Alıntıları Göster
    Evet demekki intel'e de gelmiyor bu sp2 , aslında SP2 bence 24 saat internetde olanlara belki faydası vardır, yada sadece internet için kullananlara bilgisayarlarını. yoksa oyun yada bi başka bişey için kullanacaksanız SP2 size yaramaz boşuna kurmayın.

• quote:

Evet demekki intel'e de gelmiyor bu sp2 , aslında SP2 bence 24 saat internetde olanlara belki faydası vardır, yada sadece internet için kullananlara bilgisayarlarını. yoksa oyun yada bi başka bişey için kullanacaksanız SP2 size yaramaz boşuna kurmayın.

Alıntıları Göster
    bende Athlon 3500 var.makina canavar gibi.bi de dual ram taksam off off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

iyi güzel konumuzla ne alakası var onu anlayamadım...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

iyi güzel konumuzla ne alakası var onu anlayamadım...

Alıntıları Göster
    sistemi birdaha kurdum.. Daha doğrusu acronis true image ile yedek almıştım, bilgisayara virus girdi, uğraşmak istemedim aldığım yedeği yükledim direk... Şu andaki sistemimde sp1 var... Sp2 yüklesemmi diye düşünüyorum... Siz ne dersiniz arkadaşlar? Sizde yavaşlama oluyor mu?

Yavaşlama derken, öyle büyük bir yavaşlamadan söz etmiyorum, ama sp1 li sisteme göre kıyaslayınca, farkedilir bir yavaşlama var... Açılışta özellikle...

Şimdi ne yapsam acaba diye düşünüyorum... Siz nasıl yapıyorsunuz?? Sp2 ne işinize yarıyor, ne için kullanıyorsunuz... Ben güvenlik duvarını zaten kapalı tutmaya çalışıyorum, ona buna karışıyor... modemin firewall u da kapalı zaten... pop-up blocker deseniz, o çok işime yarıyor ama bunun için birçok program var zaten... Başka ne gibi getirileri var sp2 nin.. ?

• quote:

sistemi birdaha kurdum.. Daha doğrusu acronis true image ile yedek almıştım, bilgisayara virus girdi, uğraşmak istemedim aldığım yedeği yükledim direk... Şu andaki sistemimde sp1 var... Sp2 yüklesemmi diye düşünüyorum... Siz ne dersiniz arkadaşlar? Sizde yavaşlama oluyor mu?

Yavaşlama derken, öyle büyük bir yavaşlamadan söz etmiyorum, ama sp1 li sisteme göre kıyaslayınca, farkedilir bir yavaşlama var... Açılışta özellikle...

Şimdi ne yapsam acaba diye düşünüyorum... Siz nasıl yapıyorsunuz?? Sp2 ne işinize yarıyor, ne için kullanıyorsunuz... Ben güvenlik duvarını zaten kapalı tutmaya çalışıyorum, ona buna karışıyor... modemin firewall u da kapalı zaten... pop-up blocker deseniz, o çok işime yarıyor ama bunun için birçok program var zaten... Başka ne gibi getirileri var sp2 nin.. ?

Alıntıları Göster
    bana kalırsa sp2 yi kurma, modemin firewallu neden kapattınki, onu aç bilgisayardaki firewallu kaldır yeter, sp1 de yeterli olur zaten.

• quote:

bana kalırsa sp2 yi kurma, modemin firewallu neden kapattınki, onu aç bilgisayardaki firewallu kaldır yeter, sp1 de yeterli olur zaten.

Alıntıları Göster
    Sp2 yi kurdum... Bu zamana kadar hep sp2 ile kullanmıştım.... İçim rahat etmedi yine kurdum... Yavaşlama olmadı.. 1-2 gün önce sistem kurup yedek aldım (sp1 li) sonra sp2 yi yükleyince yavaşlama olduğunu farkettim... Sistem aynı sistem, çünkü şimdi kurduğum eski sistemin yedeği, sp2 yi kurdum ve bir yavaşlama yok... Canavar gibi maşallah...

• quote:

Sp2 yi kurdum... Bu zamana kadar hep sp2 ile kullanmıştım.... İçim rahat etmedi yine kurdum... Yavaşlama olmadı.. 1-2 gün önce sistem kurup yedek aldım (sp1 li) sonra sp2 yi yükleyince yavaşlama olduğunu farkettim... Sistem aynı sistem, çünkü şimdi kurduğum eski sistemin yedeği, sp2 yi kurdum ve bir yavaşlama yok... Canavar gibi maşallah...

Alıntıları Göster
    SP 2 kurmaya çalıştığımda

"bu geçerli bir win32 uygulaması değil" diyor?????
    nedir sorun. sistem kuruyorum yardım lütfen..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.