Şimdi Ara

WİNDOWS XP SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir tane çok eski bir laptop um var ve ona Windows XP yüklemeye çalışıyorum içinde zaten Windows XP var ama Windows XP yi tekrar yüklemek istiyorum çünkü gerçekten çok kasıyor ve virüs girmiş SETUP.EXE yi açtığımda "Instal Windows XP" ye bastığımda bu yazı çıkıyor NOT: Flash Disk ten yüklüyorum Windows XP yi

"Bilgisayarınızdaki Windows'un sürümü CD'dekinden daha yeni olduğundan kurulum devam edemiyor.
    Daha yeni olan sürümü silip eskisini yüklemek için bilgisayarı yeniden başlatın bu CD'den önyükleme yapın ve yeni yüklemeyle ilgili yönergeleri izleyin."

SORUNLAR :

1-) DEVAM TUŞU KAPALI (YUKARIDAKİ UYARI MESAJI GELİNCE)

2-) BOOT MENÜ FLASH DİSK İ GÖRMÜYOR

3-) CD-ROM BOZUK (ORADAN DA YAPAMAM)

Bir çözüm arkadaşlar

MARKA : SONY VAİO PCG-9B3L

RAM: 512 MB

CPU : mobile AMD Athlon(tm) 4 1.00 GHz

İşletim Sistemi : Windows XP Home Edition SP3

Forumda daha yeniyim konuyu yanlış yerde açtıysam söyleyin ve lütfen çözümü biliyorsanız cevap verin hiç yorum yoksa gitmeyin lütfen !!!

• Flash bellek ile boot ederek kuruluma başlamanız gerekiyor biostan flash belleği ilk sıraya alın.
  • Yani benim o eski leptop çok eski ölmüşşş bitmişş sonradan anladım çare olmadığına yine de yardımın için teşekkürler denerim onu da ama şu anda Windows Longhorn yükledim lepyop a flash disk değil flash bellek yazıcaktım yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norambox998 -- 25 Ocak 2015; 11:49:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.