Şimdi Ara

Windows Xp Sp3 vistadan 2 kat Hızlı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
6.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vistanın birçok kırma yöntemi var bazı yöntemlerde en son update ve dreamscene yapıldığı halde hiçbir sorun olmadığını gördüm fakat elbet birgün microsoft kaçak sürümle ilgili birşey çıkartacaktır en güzeli orjinal kullanmak

şu an için uyumluluk sorunuda yaşamadım sayın vista ile xp üzerine geliştirildiği konusunda şüphem kalmadı
    nitekim dosya sahipliği konusundaki açık hala devam etmekde şifreli dahi olsa başkasının dosyalarına yönetici iseniz erişebilmektesiniz

microsoftun bu ve bunun gibi birçok basit ve saçma açığı tespit etmek yerine topyekün baştan yazma girişimini başarılı buluyorum. umarım verdikleri tarihe yetiştirebilirler(hocam vista olmasın bu 7)

• Dostum doğrudur zaten kendi sitelerinde bu çıkaracaklarının son işletim sistemi olduğunu söylemişlerdi yanılmıyorsam chip yada byte dergisindede bir yazısı vardı artık işi müdürüne bırakıp emekli olacağına dair.Neyse bu adamlar para için herşeyi yapar.:)
  • şimdi pardus hyaena_hyaena int dvd ye yazdırdım onu kurup deniyeceğim bakarsın pardus a fena halde alışırmışım:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.